Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Display tabla decupata pentru uleiuri esentiale

Iti doresti ca produsele pe care le promovezi sa aiba un display practic, dar si foarte atractiv?

Florina este Wellness Advocate la doTERRA Essential Oils, companie ce ofera o alternativa naturala si sanatoasa pentru mentinerea sanatatii si frumusetii prin producerea uleiurilor esentiale pure.

Cand a venit catre noi, ea ne-a povestit ca isi doreste un display deosebit de prezentare si organizare pentru sticlutele cu uleiuri esentiale.

Pentru ca lucrul cu metalul este specialitatea noastra, ne-am pus pe treaba. A rezultat o decoratiune metalica care adauga un plus de unicitate oricarui interior.

display tabla decupata

Caracteristici display tabla decupata:

– diametru 1000 mm;

– material tabla neagra 3 mm debitata pe jet de plasma – model Copacul Vietii;

– vopsit in camp electrostatic culoare RAL 4008 – Signal violet;

– este prevazut cu 6 polite sudate.

– un produs rezistent, practic si durabil.

Acest display ofera o vizibilitate maxima produselor prezentate. Datorita designului atractiv este ideal pentru a fi montat acasa, dar poate fi utilizat cu succes si in diverse showroom-uri pentru prezentari.

Tehnologia de debitare cu plasma (debitare cu jet de plasma) pe care o utilizam permite debitarea tablei cu o grosime intre 0,8 si 20 mm  cu un rezultat ce va reprezenta un produs fin si foarte precis.

Se obtine controlul asupra deplasarii precise a capului de taiere, in vederea realizarii unor modele complexe, cu multiple elemente circulare sau unghiulare.

Pot fi executate urmatoarele: panouri decorative, scari metalice si balustrade decorative, reclame baruri si restaurante, decoratiuni gradina, mobilier metalic pentru interior si exterior etc.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata