Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Dulap custom made din tabla Corten

Una dintre cererile pe care le-am primit a fost realizarea unui dulap custom made din tabla Corten.

Daca iti plac interioarele care respira unicitate si indrazneala, utilizarea tablei Corten in cadrul amenajarii este o varianta castigatoare. Este un produs de nisa des regasit in stilul industrial.

dulap custom made din tabla corten

Corten-ul este un otel corodat, dezvoltat in anii ’30, utilizat mai des pentru amenajarile exterioare, dar care castiga din ce in ce mai multa popularitate in amenajarile de interior.

Tabla Corten a fost utilizata initial pentru constructia de poduri si zgarie-nori datorita incredibilei sale rezistente. Folosita la interior, tabla corten trebuie tratata inainte cu solutiile de activare a ruginii si sigilarea suprafetei.

Corten-ul este un aliaj de otel al carui finisaj de rugina inlatura nevoia vopsirii si a mentenantei periodice.

Clientul nostru si-a dorit un dulap din tabla Corten pentru birou. Situata la mansarda, incaperea biroului are la vedere niste grinzi din lemn cu zabrele. Astfel incat, un dulap in stil industrial a intregit atmosfera industriala a amenajarii.

Materiale utizate pentru dulap custom made din tabla corten:

Dulapul este confectionat din patru corpuri individuale de 1000 L x 2600 H. Structura acestuia este realizata din teava de otel 30 x 30 mm. Fiecare dintre corpuri este prevazut cu polite din tabla din otel de 1,5 mm.

dulap structura metalica

Atat structura cat si politele sunt vopsite electrostatic culoare RAL 7016 mat.

Usile au aceeasi structura metalica in care sunt montate casete din tabla corten. In partea de sus acestea au un mecanism de glisare tip hambar. Sina de glisare leaga cele 4 corpuri intre ele, legatura care se realizeaza si in partea de jos cu ajutorul piesei de ghidaj.

usa dulap cu sistem de glisare

Toate operatiunile de prelucrare a tablei corten se executa inainte de activarea ruginii. Dupa ce produsele sunt finalizate, din punct de vedere al prelucrarii, se activeaza controlat procesul de aparitie a patinei, aparitie care acopera uniform toata piesa prelucrata.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Galerie foto

Cere oferta
personalizata