Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Dulap din tabla perforata

Dulap din tabla perforata, realizat la comanda, care are un rol dublu. In partea de jos mascheaza aerul conditionat, iar partea superioara serveste ca spatiu de depozitare. In acest fel s-a putut optimiza spatiul existent pe verticala.

Daca ai norocul sa ai un apartament cu terasa e pacat sa nu exploatezi spatiul exterior. Mintea functioneaza mai bine in spatii deschise, iar corpul se relaxeaza, ceea ce inseamna ca dispozitia generala se imbunatateste.

Terasa apartamentului ne ajuta sa obtinem un spatiu de relaxare in aer liber, la oras.

dulap metalic personalizat

In cazul clientei noastre aparatul de aer conditionat este montat pe terasa. Desi foarte util, din cauza dimensiunilor sale mari de gabarit, aparatul de aer conditionat deranjeaza vizual.

Pentru o amenajare reusita, a terasei sau a balconului, poti opta pentru o masca decorativa care sa acopere aparatul de aer conditionat.

Materiale dulap din tabla perforata:

– teava rectangulara;

tabla din otel, perforata prin stantare la rece.

Atat teava rectangulara cat si tabla sunt fabricate din otel, material ce asigura o buna durabilitate produsului final.

Dupa prelucrare, tabla a fost vopsita in camp electrostatic in culoarea dorita. Vopsirea in camp electrostatic garanteaza o rezistenta la coroziune o perioada indelungata.

Ce avantaje are tabla perforata:

– design atractiv;

– posibilitate personalizare;

– versatilitate;

– prelucrabilitate excelenta;

– rezistenta superioara.

Datorita acestor avantaje, tabla perforata este utilizata pentru diferite aplicatii. In portofoliu nostru vei regasi masti de calorifer, balustrade, panouri decorative, garduri si porti.

dulap tabla decorativa

Toate produsele metalice pe care le realizam sunt customizate. Ele sunt fabricate la dimensiunile dorite si in culoarea preferata, astfel incat sa obtii aspectul vizual dorit.

Dupa cum poti observa in galeria foto, de multe ori, realizam si randari 3D ale produselor inainte de lansarea in executie. Acestea ajuta clientul sa vizualizeze produsul ce urmeaza a-i fi livrat.

Modalitatea de plata este 60% avans, iar 40% la receptia produselor.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Iti asteptam cererile la office@metal-creativ.ro.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata