Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Fereastra servire intre bucatarie si living

Fereastra servire intre bucatarie si living inchisa cu o partitie glisanta, realizata la comanda, conform specificatiilor clientului.

Produsele noastre sunt realizate la comanda, astfel incat configurarea lor se face in functie de specificatiile tale (dimensiuni, tipul de deschidere, dispunerea ochiurilor de geam).

Fiecare are idei diferite despre cum arata designul interior ideal al bucatariei. Unii prefera o amenajare in plan deschis in care zonele de zi, de luat masa si de bucatarie fac parte din acelasi spatiu. Altii opteaza pentru o bucatarie complet inchisa accesibila doar printr-o usa.

O varianta de mijloc este cea in care legatura intre camere se face printr-o fereastra de servire.

Acest tip de fereastra iti permite sa treci rapid mancaruri, gustari si bauturi in living. De asemenea, poti monta un blat de servire, precum si scaune de bar si astfel vei transforma spatiul intr-un bar pentru mic dejun.

 

Materiale utilizate fereastra servire intre bucatarie si living:

– profile din otel;

coltare metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– maner ingropat;

– sina de glisare.

Partitiile metalice au suprafata vitrata din sticla clara, mata/sablata, colorata sau oglinda in functie de alegerea clientului.

Utilizam pentru sticla duplex 3.1.3, notatie utilizatata pentru a desemna doua foi de sticla float de 3mm si un strat de film PVB intre ele.

Fereastra realizata pentru Alex este formata din doua parti glisante. Sistemul de glisare este astfel incat foile ferestrei gliseaza una peste alta, iar apoi pe perete. Astfel spatiul de servire poate fi exploatat eficient.

Profilul metalic ingust pe care il folosim ne ajuta sa iti livram un produs final elegant. Atentia la detalii si finisajele executate cu grija fac din compartimentarile metalice realizate de noi un produs premium.

Pentru o oferta personalizata de ferestre sau usi din metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata