Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Glasvand pentru bucatarie

Glasvand pentru bucatarie realizat, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Prin impartirea diferitelor zone ale locuintei cu sisteme de pereti din metal si sticla, maximizezi spatiul fara a fi nevoie sa sacrifici fluxul de lumina.

O regula de aur in amenajarea casei tale este aceea ca aceasta trebuie sa fie in primul rand adaptata cerintelor tale de stil de viata.

Partitiile din metal si sticla sunt o modalitate excelenta de a mentine conectivitatea vizuala intre spatii, pastrand in acelasi timp aromele puternice limitate la bucatarie.

Detalii glasvand pentru bucatarie:

– dimensiune totala L 2600 mm x H 2450 mm;

– materiale utilizate: profile din otel si sticla duplex 3.1.3.

– compus dintr-o parte fixa si una glisanta.

– vopsire in camp electrostatic, culoarea aleasa de client din paletarul RAL K7 Classic.

Un perete despartitor, pentru bucatarie, bine proiectat faciliteaza interactiunea in locuinta ta. Creeaza echilibru perfect intre forma si functie.

partitie metalica bucatarie

Exista mai multe feluri in care poti inchide bucataria cu ajutorul partitiilor din metal si stical. Daca iti doresti sa le utilizezi si ai nevoie de inspiratie, iti oferim mai jos cateva exemple dintre lucrarile pe care le-am realizat pentru clientii nostri:

fereastra de servire;

usa glisanta pentru bucatarie;

inchidere cu panouri si usa batanta.

Primul pas dupa plasarea comenzii este efectuarea masuratorilor si realizarea schitelor de executie. Aceste schite cuprind atat dimensiunile totale de gabarit, dar si impartirea folilor de usa (atunci cand este cazul).

Toate produsele pe care le realizam sunt personalizate. De aceea, pentru o oferta de pret te rugam sa ne transmiti o cerere pe email la office@metal-creativ.ro.

Pentru detalii tehnice iti sta la dispozitie Andrei, la telefon 0753.124.722.

Dezvoltatorii inovatori, arhitectii si proprietarii de case instaleaza din ce in ce mai mult acesti pereti interiori din sticla si otel, atat in casele contemporane, cat si in cele de epoca. Ele permit separari fizice practice si iluzia unui spatiu mai mare.

Aici si aici puteti vedea alte lucrari in care un perete intreg a fost inlocuit cu un glasvand din metal si sticla.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata