Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Inchidere bucatarie cu metal si sticla

Inchidere bucatarie cu metal si sticla realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului. O astfel de compartimentare a spatiului este perfecta pentru orice interior modern.

Amenajarea bucatariei, ca si restul casei, trebuie sa fie in primul rand adaptata cerintelor tale de stil de viata.

Unii prefera o amenajare in plan deschis, in timp ce  altii opteaza pentru o bucatarie complet inchisa accesibila doar printr-o usa.

partitii metalice bucatarie

Cu ajutorul partitiilor metalice cu sticla clara se realizeaza o separare a bucatariei, dar care permite totusi comunicarea vizuala cu restul casei.

De asemenea, faptul ca lumina poate sa circule prin casa/apartament reprezinta un avantaj.

Usile si panourile fixe pe care le realizam au foaia de sticla impartita cu ajutorul unor traverse orizontale/verticale. Din motive de securitate, nu utilizam foia de sticla intreaga.

Materiale folosite  pentru inchidere bucatarie cu metal si sticla:

– profile din otel;

corniere metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– manere.

usa si panou fix bucatarie

Aceasta inchidere s-a realizat pe doua laturi ale bucatariei. Pe una dintre laturi se afla usa de acces in bucatarie si un panou fix. In timp ce pe cealalta latura s-a montat un panou fix mai mare.

Masuratorile se realizeaza foarte exact si de preferat dupa ce golul de usa/fereastra este finisat. Partitiile metalice pe care le fabricam, in majoritatea cazurilor, nu necesita reparatia pertilor dupa montaj. Dar in cazul in care, din diverse motive, masuratorile se realizeaza inainte de finalizare golurilor de usa/fereastra clientul se ocupa de reparatiile finale.

In link-urile de mai jos poti vedea alte idei de partitii metalice pentru bucatarie:

Usa dubla batanta pentru bucatarie

Partitii metalice personalizate pentru bucatarie

Fereastra servire intre bucatarie si living

Toate produsele pe care le realizam sunt personalizate, de aceea pentru o oferta de pret te rugam sa ne transmiti o cerere pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata