Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Inchidere bucatarie cu partitii metalice

Inchidere bucatarie cu partitii metalice realizate, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Desi initial a fost gandit ca un spatiu deschis, din cauza mirosului si a aburilor Lorena a optat pentru inchiderea bucatariei.

Partitiile metalice sunt o optiune castigatoare si din punct de vedere estetic. Utilizam profile subtiri din metal care pot fi usor integrate in diverse stiluri de amenajare.

Pentru aceasta lucrare am realizat o usa batanta si un panou fix.

usa batanta si fereastra fixa din metal si sticla

Materiale utilizate pentru inchidere bucatarie cu partitii metalice:

profile din otel;

corniere metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– manere.

Impresia generala este aceea ca metalul este ,,rece’’, dar feedback-ul venit din partea clientilor nostri ne arata ca este elegant si rafinat.

In portofoliu nostru se regasesc partitii metalice utilizate atat pentru inchiderea/delimitarea  unor spatii generoase, dar si a unora de mici dimensiuni.

Destinatia acestora este foarte diferita:

– locuinte, unde separa spatiile din cadrul locuintei (hol/living; bucatarie/living; dormitor/hol; s.a.);

– birouri;

– spatii comerciale sau expozitionale.

partitii metalice inchidere bucatarie

Partitiile metalice au suprafata vitrata din sticla clara, mata/sablata, colorata sau oglinda in functie de alegerea clientului.

Utilizam pentru sticla duplex 3.1.3, notatie utilizatata pentru a desemna doua foi de sticla float de 3mm si un strat de film PVB intre ele.

In eventualitatea spargerii geamului, bucatile de sticla raman lipite pe folie si raspandirea cioburilor care pot genera accidente periculoase este evitata.

Proiectele noastre, indiferent de dimensiunea lor, trec prin mai multe etape. De la masuratori (realizate de noi sau oferite de beneficiar), la schita si randari pana la partea de executie si montaj.

Inainte de lansarea in executie a produsului, vei primi schita de executie cu dimensiunile finale si impartirea ochiurilor de geam.

Pentru o oferta personalizata de compartimentari metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata
Cere oferta personalizata