Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Masa inalta tip bar

Cu un pic de imaginatie poti integra o masa inalta tip bar si in propria locuinta. Aceasta piesa de mobilier nefiind destinata exclusiv localurilor.

Pozitionarea unei astfel de mese de bar este usor de facut deoarece se poate amplasa atat in mijlocul camerei, dar si langa perete.

Muzica face parte din ADN-ul unui bar, iar Metal Creativ iti propune o varianta inedita de redare a acesteia in obiecte de design. Design-ul mesei de bar  Saxofon este gandit  pentru iubitorii de muzica care vor sa transpuna dragostea pentru sunet si in amenajarea propriului spatiu.

Dimensiuni de gabarit masa inalta bar:

– inaltime: 110 cm;

– lungime masa: 100 cm;

– latime masa:  45 cm.

Picioarele mesei sunt realizate din tabla neagra de 3m debitata pe masina cu jet de plasma. Posibilitatea de personalizare, cu ajutorul acestei tehnologii, a modelului ales reprezinta un plus.

Dupa debitare tabla a fost vopsita in camp electrostatic. Optam pentru acest tip de vopsire deoarece prezinta niste avantaje importante precum: rezistenta la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete precum si rezistenta la conditiile meteo.

masa inalta tip bar

Mesele de bar se incadreaza bine in toate conceptele de design interior, in care accentul este pus pe ospitalitatea practica. De aceea, sunt utilizate in industria serviciilor alimentare pentru a economisi spatiu.

Amenajarea interioara cu o tematica anume pentru un bar, pub sau restaurant este o componenta a succesului. Trebuie creata o imagine unitara, dar cu focus pe autenticitate, unde clientii sa se intoarca mereu cu placere.

O masa inalta tip bar impune o crestere a inaltimii blatului peste 100 de cm fata de 78 de cm cat cere ergonomia unei mese in general. Aceasta crestere este impusa de modificarea inaltimii scaunului pentru a permite picioarelor sa se odihneasca pe traversa de sub sezut.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

 

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata