Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Masa living

O masa living care combina lemnul masiv cu metalul contureaza intr-o maniera eleganta spatiul camerei de zi.

Livingul este atat un spatiu de socializare, dar si unul functional care trebuie sa indeplineasca nevoile tale si ale familiei tale.

Ritualul meselor cu familia ar trebui sa nu fie o raritate, iar amenajarea unui spatiu pentru luat masa in living sa fie firesc. Un loc unde sa putem petrecere de timp de calitate cu cei dragi.

masa living blat stejar si picioare metal

Dimensiunea camerei este cea care dicteaza marimea mesei pe care o vom alege; intr-un spatiu generos poti opta pentru o masa living de 6 sau 8 persoane cu scaunele aferente. In timp ce intr-o incapere mai mica varianta unui model extensibil este castigatoare.

Metal Creativ iti propune un o masa pentru living cu un charm aparte. Calitatea acestei piese de mobilier este data de blatul dintr-o singura bucata de lemn stejar natur cu margini naturale.

O propunere potrivita daca iti doresti o masa spatioasa si cu personalitate.

Deoarece este aceasta masa living este inspirata de stilul industrial am ales sa realizam picioarele din teava rectangulara 80 x 20 mm. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect foarte elegant. Pe langa faptul ca este foarte la moda, acest material lasa o amprenta puternica asupra spatiului in care a fost folosit.

blat stejar natur masa living

Detalii tehnice masa living:

Inaltime masa: 75 cm;

Dimensiuni masa living: 228 x 70 cm;

Greutate: 60 kg;

Materiale: lemn stejar si teava otel.

Livingul este locul cel mai animat al casei, iar o amenajare pe masura este obligatorie. Este esential ca mobilierul sa respecte principiile estetice de baza, astfel incat fiecare piesa sa se incadreze perfect cu designul spatiului.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Mobila realizata la comanda iti ofera garantia unui stil autentic, in conformitate cu personalitatea si cu dorintele tale.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

 

masa stil industrial lemn stejar si metal

Galerie foto

Cere oferta
personalizata