Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Masca AC dimensiuni mari

Masca AC dimensiuni mari realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

In contextul cresterii confortului termic in locuinte, aparatele de aer conditionat au devenit o prezenta obisnuita in multe case.

Cu toate acestea, pe langa beneficiile indiscutabile pe care le ofera, acestea pot reprezenta o provocare estetica, mai ales atunci când sunt instalate pe balcoane sau în alte spații vizibile.

Solutia? Mascarea eleganta si eficienta a acestor unitati.

Metal Creativ iti propune o solutie eleganta pentru o problema comuna intampinata de multi proprietari de locuinte: camuflarea unitatilor de aer conditionat care afecteaza aspectul estetic al balcoanelor.

masca AC din tabla perforata

Aparatul de aer conditionat nu trebuie sa fie un element deranjant din punct de vedere vizual. Prin utilizarea unei masti customizate din tabla perforata, nu doar ca disimulezi prezenta acestuia, dar asiguri si functionarea optima, fara a obstructiona fluxul de aer.

Materiale masca AC dimensiuni mari:

– cadru din teava rectangulara;

tabla din otel, perforata prin stantare la rece.

Avantajele utilizarii tablei perforate pentru mascarea aparatelor de aer conditionat includ:

estetica imbunatatita, mastile sunt personalizate pentru a se potrivi cu orice stil de design;

circulatia aerului, perforatiile asigura o ventilatie adecvata, permitand aparatului sa functioneze fara obstructii;

durabilitate, metalul vopsit in camp electrostatic este rezistent la conditii meteorologice adverse, asigurand o solutie de lunga durata;

personalizare, prin decuparea laser, se pot crea modele complexe, oferind un grad ridicat de personalizare.

Suntem pasionati de lucrul cu metalul si ne mandrim cu un portofoliu divers de proiecte. Dedicarea noastra pentru calitate si atentia la detalii garanteaza livrarea unor produse exceptionale, care sa satisfaca cele mai inalte standarde ale clientilor nostri.

Iti oferim solutii personalizate de confectii metalice, fie ca este vorba de decoratiuni interioare, mobilier unicat sau partitii din metal si sticla.

Echipa noastra lucreaza cu cea mai mare atentie la detalii, garantand finisaje impecabile.

Andrei, Managerul nostru de productie, este disponibil pentru orice detalii tehnice sau intrebari la numarul 0753.124.722 sau email office@metal-creativ.ro.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata