Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Masca centrala gaz

Cum se poate echilibra si imbunatati amenajarea cu o masca centrala termica.

Montajul unei centrale termice influenteaza in mod negativ amenajarea existenta. Atat datorita dimensiunilor de gabarit cat si datorita tevilor ce sunt conectate sub centrala.

Montajul unei masti confectionate de Metal Creativ influenteaza in mod pozitiv amenajarea existenta.

Metal Creativ are solutii estetice pentru dumneavoastra, prin productia si montajul de elemente mascare pentru diferite zone.

Executam solutii estetice de mascare a centralelor si tevilor de apa / gaz din interiorul sau exteriorul locuintei.

DESPRE ACEST PROIECT 

Dupa montajul centralei, proprietarul a dorit mascarea zonei de centrala cu o solutie placuta vederii.

Dorinta a fost ca spatiul respectiv, coltul camerei sa fie mascat / inchis, de sus pana jos.

Centrala fiind in zona superioara iar tevile sub centrala pana jos, ar fi ramas foarte putin spatiu nemascat sus si jos. Clientul ne-a trimis pe email dimensiunile, fotografii cu locul unde va fi montata masca de centrala, modelul dorit si culoarea.

Avand aceste detalii am putut intocmi oferta de pret pentru masca centrala. Dupa acceptarea bugetului si plata avansului ne-am deplasat la locatie pentru a face masuratorile finale, la mm si pentru a discuta aspecte legate de montaj. Masca de centrala a fost programata in productie iar la finalizarea ei am efectuat montajul. Beneficiarul este multumit de calitatea mastii si de transformarea estetica ce o aduce aceasta camerei.

Feedbackul clientului aici:

Feedback clienti masca

Pentru o masca de centrala care sa aduca plus valoare designului existent in locuinta sau biroul dumneavoastra, noi suntem aici.

Ce aveti dumneavoastra de facut?

Ne trimiteti pe email, Wattsup, Facebook messenger, Instagram, Twitter, etc: dimensiuni, model, culoare, foto cu locul unde vine instalata, oras si etaj.

Ce avem noi de facut:

Sa va indeplinim dorinta.

Pentru Bucuresti si ILFOV putem asigura transportul si montajul. Pentru alte zone in acest moment nu avem posibilitate. Mastile de calorifer se „monteaza” foarte usor, respectiv se despacheteaza si se aseaza langa calorifer. Mastile de calorifer, datorita formei constructive, se sustin singure, prin forma si greutate. Pentru montajul mastilor suspendate, exemplu unitati AC va trebuie ajutorul unei persoane care poate da 4 gauri in perete – aliniate, la masura, ca masca sa stea dreapta.

 

CE MAI PRODUCEM IN AFARA DE MASCA CENTRALA

Pe langa productia de masti pentru centrala si tevi, producem, livram si montam elemente de mascare dupa cum urmeaza:

 

MASCA CALORIFER

Pentru calorifere montate la vedere pe perete sau masti calorifer montat in goluri de perete ori incastrat in mobilier. Masca de calorifer, la fel ca si restul mastilor produse de noi se executa din tabla de otel vopsita la cuptor, in camp electrostatic. Produsele vopsite in camp electrostatic au un aspect vizual placut si o rezistenta la socuri mecanice si coroziune.

masca calorifer

MASCA UNITATE AC

Producem si montam diverse modele masti pentru aparatele de aer conditionat. Putem masca aparate de aer conditionat de interior cat si unitatile exterioare.

Masca pentru unitate AC se executa la comanda, cu 3, 4 sau 5 fete. Adica mastile pot fi doar cele 3 laterale prinse pe perete, pot avea si partea de sus cat si partea de jos. Prinderea mastilor suspendate se face in perete cu dibluri.

masca aer conditionat

MASCARE SPATII TEHNICE SI ZONE CONTOARE

Pentru spatiile tehnice si zonele unde sunt instalate contoarele de gaz, apa, curent electric, distribuitoare, echipamente internet, telefonie, TV realizam inchideri estetice. Aceste inchideri se pot face, in functie de nevoie pe o latura sau 5 laturi. Inchiderea pe o latura se face de regula cand spatiile tehnice sunt delimitate printr-o incapere la care este necesara doar inchiderea cu o usa.

Inchiderile pe mai multe laturi sunt necesare atunci cand echipamentele tehnice sunt montate pe perete. Pentru blocarea accesului la echipamentele tehnice realizam inchideri / mascari estetice din tabla cu diverse modele. Inchiderle se fac pe 5 laturi, adica 2 laterale, fata, sus si jos. Partea din fata a mastilor pentru spatii tehnice va fi dotata cu o usa de acces la spatiu. Usa poate fi dotata cu sisteme de inchidere si blocare, in functie de cerinte.

masca spatii tehnice

Posibilitate personalizara masca centrala si alte elemente mascare:

Designul: este la alegerea beneficiarului, putem face masti din tabla perforata, perforatii rotunde sau patrate. Putem executa masti din tabla traforata, diverse modele sau masti din tabla decupata cu forme naturale – plante, animale, oameni, etc.

Rama masca – mastile se pot executa cu rama sau fara, in functie de design si aplicatie. De exemplu mastile pentru calorifere sau unitati AC nu au nevoie de rama deoarece sunt construite dintr-p bucata te tabla indoita dupa conturul necesar si se pot sustine singure constructiv. Sunt anumite masti, din tabla expandata de exemplu, care au nevoie ca tabla expandata sa fie sudata pe o rama de profil T sau cornier, pentru a putea fi incastrate sau montate intr-un gol. De asemenea din tabla expandata putem executa si usi pentru dulapuri mobilier. In acest caz pe rama se monteaza manerul si balamalele, direct pe tabla expandata nefiind posibil.

Culoare – vopsirea elementelor de mascare se face in camp electostatic, la cuptor, pentru o buna rezistenta in timp. Culoarea este aleasa de dumneavoastra dupa catalogul RAL. In catalogul RAL sunt grupate nuantele pentru culorile de baza. Astfel putem discuta in concret despre o culoare inchisa sau deschisa, avand ca numitor comun catalogul RAL.

Prindere / montaj – mastile produse de noi se pot prinde si monta in diverse moduri. Pentru calorifere folosim cel mai des prinderea cu magneti. Aceasta prindere are avantajul ca nu necesita scule pentru indepartarea ei. Lipim pe perete sau mobilier, in zona unde va veni masca, magneti puternici si mastile vor sta fixate. In cazul in carea aveti nevoie de acces la zona, masca se poate indeparta cu usurinta. Mastile pentru unitati AC suspendate sau mastile mari ca si gabarit se fixeaza de pereti cu dibluri de montaj. Mastile pentru spatii tehnice au incorporate o usa de vizitare, pentru a facilita accesul in zona respectiva.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata