Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Masca cu usa acces pentru centrala termica

Masca cu usa acces pentru centrala termica realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Metal Creativ vine cu o solutie la o problema pe care o intalnesc foarte multi oameni, mascarea diferitelor elemente care deranjeaza vizual intr-o amenajare.

O centrala termica, desi foarte utila, nu este prea aratoasa. Mai ales daca luam in calcul si tubulatura de sub ea.

Ideal ar fi sa dispunem de o camera tehnica pentru amplasarea acesteia. Insa, in realitate nu multa lume dispune de spatiu pentru asa ceva. De aceea, mascarea ei devine obligatorie, daca nu dorim sa sacrificam aspectul estetic al spatiului de locuit.

Mascarea centralei este un aspect care da batai de cap multor persoane, desi sunt prezente pe piata diferite solutii.

Atunci cand maschezi centrala, trebuie sa tii cont de spatiul disponibil pentru service, in sensul ca accesul trebuie sa fie facil.

De asemenea, un aspect important de retinut este ca centrala termica sa nu fie ermetic inchisa. Pe langa aspectul estetic, siguranta este esentiala.

masca decorativa centrala termica

Materiale utilizate pentru masca cu usa acces pentru centrala termica:

Tabla este debitata pe masina CNC, astfel incat modelul perforatiilor este personalizat. Exista o mare diversitate de modele pe care o putem realiza.

Personalizarea produselor este o caracteristica importanta a Metal Creativ. Fiecare proiect este discutat individual astfel incat sa iti putem oferi cea mai buna solutie.

Dupa prelucrare, tabla a fost vopsita in camp electrostatic culoarea RAL 1036. Vopsirea in camp electrostatic garanteaza o rezistenta la coroziune o perioada indelungata.

Datorita versatilitatii ei, tabla perforata este utilizata pentru diferite aplicatii. In portofoliu nostru vei regasi masti de calorifer sau aer conditionat, balustrade, panouri decorative, garduri si porti.

Modalitatea noastra de plata este 60% avans, iar 40% la receptia produselor.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Iti asteptam cererile la office@metal-creativ.ro.

masca metal auriu pentru centrala termica

Galerie foto

Cere oferta
personalizata