Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Masca de calorifer din tabla perforata

Masca de calorifer din tabla perforata realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Tabla perforata este foarte des utilizata in designul de interior datorita rolului sau decorativ.

Producem, la comanda, masti pentru calorifer din tabla de otel perforata prin stantare la rece. Dupa perforare, tabla poate fi prelucrata prin indoire si vopsita sau zincata.

masca radiator tabla perforata

Tu iti poti alege modelul perforatiilor si culoarea. De asemenea, mastile de calorifer sunt realizate conform dimensiunilor solicitate.

Desi ne ofera confort termic in timpul sezonului rece, caloriferele anoste care ies in evidenta intr-un mod neplacut, sunt inca prezente in cele mai multe locuinte. De asemenea, instalatiile de bransare la surss sunt montate intr-un mod inestetic.

Fie ca locuinta ta este decorata modern sau clasic, masca pentru calorifer este unul dintre detaliile care vor da oricarei incaperi un caracter aparte.

De asemenea, va putea fi folosita ca suport pentru decoratiuni sau plante.

Finisaj masca de calorifer din tabla perforata

Aceasta masca decorativ a fost vopsita in camp electrostatic.

Recomandam vopsirea in camp electrostatic a pieselor metalice deoarece acest tip de vopsire ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

De asemenea, gama de culori disponibila in cazul vosirii electrostatice este foarte ofertanta.

masca de calorifer tabla perforata

Tabla perforata are o gama sa larga de utilizari ce include balustrade, fatade, scari, panouri de gard, masti decorative si mobilier.

Se poate personaliza tabla perforata in functie de forma, dimensiunea si modelul gaurilor. Gaurile standard sunt de regula circulare patrate, dreptunghiuri, romburi sau cruci.

Toate proiectele noastre sunt personalizate, de aceea pentru o oferta de pret te rugam sa ne transmiti o cerere pe email la office@metal-creativ.ro.

Modalitate de lucru

Tu ne trimiti ideea ta si cateva detalii (dimensiuni, numar bucati, model perforatii), iar apoi primesti  o oferta de pret.

Dupa agrearea ofertei si achitarea a 60% din proforma, comanda ta intra in fluxul de productie.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

 

 

 

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata