Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Masca unitate aer conditionat tabla traforata cu model frunze

Unitatea de aer conditionat este un element necesar in zilele noastre. Datorita dimensiunilor sale mari de gabarit aceasta iese cateodata prea mult in evidenta si deranjeaza vizual. Pentru a nu deteriora imaginea terasei sau a balconului se poate folosi o masca pentru aparat de aer conditionat.

Metal Creativ realizeaza la comanda masti pentru unitatea de aer conditionat sau calorifere. Mastile sunt executate conform modelului dorit de client. Noi realizam masti metalice pentru acoperirea aparatelor de aer conditionat sau a caloriferelor, model traforat – tabla decupata in forme geometrice sau naturale dupa desenul / schita dumneavoastra.

Dupa prelucrare, tabla este vopsita in camp electrostatic in culoarea dorita, vopsirea in camp electrostatic asigurand o rezistenta la coroziune o perioada indelungata.

Ca si procedura de lucru primul pas este sa ne transmiteti pe email office@metal-creativ.ro dimensiunile aproximative ale unitatii de aer conditionat. De asemenea ne transmiteti pe email o schita / fotografie cu modelul dorit pentru a putea intocmi o oferta concreta cu pret si termen de executie. Noi va transmitem oferta de pret cu termen de executie. Dupa ce cadem de acord cu modelul final, pretul si termenul de executie ne deplasam pentru a executa masuratorile exacte, putem face asta doar in Bucuresti. Datorita valorii relativ reduse a mastilor de aer conditionat sau calorifer nu se justifica economic deplasarea pentru masuratori si montaj in afara Bucurestiului.

Cateva detalii referitoare la mastile de aer conditionat sau calorifere executate de Metal Creativ:

  • Realizam masti aer conditionat sau calorifer exclusiv din metal vopsit in camp electrostatic
  • Mastile se realizeaza la comanda dupa dorinta / modelul clientului
  • Pentru Bucuresti avem posibilitatea de a asigura montajul
  • Modalitatea de plata este 60% avans, restul de 40% se achita inainte de livrare
  • Putem asigura transportul mastilor de aer conditionat in orice localitate din tara, costul transportului este in functie de localitatea de destinatie.
  • Termenul mediu de executie este in de cca 30 zile, in functie de complexitatea modelului si volumul de lucrari din momentul comenzii.

Asteptam solicitarile dumneavoastra pe email office@metal-creativ.ro. De asemenea, puteti discuta cu colegul nostru Andrei la 0753.124.722 detalii tehnice legate de proiecte.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata