Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Masuta de cafea la comanda

O masuta de cafea completeaza mobilierul pentru living, indiferent de stilul de amenajare al acestuia.

Este un suport util pentru revistele sau cartile preferate, telecomanda,  farfuria sau paharul pe care le folosesti in timp ce te uiti la televizor.

masuta de cafea la comanda

Livingul este locul din casa unde toata familia se reuneste, un spatiu pentru relaxare/ distractie, unde primim si oaspetii.

Linia noastra de mobilier la comanda este inspirata de nevoile si ideile tale, iar noi gasim cele mai bune solutii pentru tine.

Lucian a optat pentru amenajarea unui living in nuante neutre cu cateva accente de culoare date de fotoliu sau tablouri.

Masuta de cafea a respectat contrastul alb negru pe care il regasim dominant in amenajarea open space-ului de la parterul locuintei. Prin utilizarea acestui contrast obtinem un living stilat.

Materiale masuta de cafea:

teava patrata 20 x 20 x 2 mm

–  blat de MDF 1 mm, vopsit alb lucios.

Dimensiuni: 900 x 550 x 450 mm (H).

masuta de cafea cadru metalic

Cadrul usor si subtire confera eleganta masutei de cafea. Vopsirea cadrului metalic al masutei a fost realizata in camp electrostatic.

Recomandam vopsirea elementelor metalice deoarece acest procedeu ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile. De asemenea,acoperirea pieselor vopsite este uniforma.

Un alt avantaj este acela ca poti alege dintr-o gama de culori foarte variata.

masuta de cafea metal si mdf

Masuta de cafea  in primele ei variante o regasim undeva la sfarsitul secolului al XVIII-lea, in timpul Epocii Victoriene. In variantele pe care le cunoastem azi masutele de cafea au intrat in folosinta in perioada in care s-au deschis primele cafenele pentru a vinde aceasta bautura la moda.

Astazi stilul masutelor de cafea variaza de la cel traditional pana la unul ultra-modern, fiind confectionate intr-o varietate de materiale si forme.

Ne place provocarea obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata