Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Mobilier de baie la comanda

Un mobilier de baie la comanda este esentiala atunci cand optimizarea spatiului este o necesitate.

Rolul echipei Metal Creativ este sa execute un concept unic care sa te reprezinte.

mobilier de baie la comanda

Baia este o incapere destinata mai nou si relaxarii, nu doar igienei. Iar mobilierul de baie este indispensabil, deoarece ofera spatii de depozitare, dar in acelasi timp imprima stilul incaperii.

Cine spune ca nu poti avea o baie in tendinte chiar si intr-un spatiu mic?

Provocarea unui designer de interior este sa faca dintr-o camera de baie ingusta, una comoda si functionala. Datorita experientei acumulate, un designer iti ofera modalitati ingenioase de a organiza o baie si de a maximiza utilizarea spatiilor mici.

Atat pentru baile care ofera spatii mici, cat si pentru cele mai generoase, avantajele mobilierului la comanda sunt evidente.

Pentru design-ul baii, Lucian si-a dorit sa pastreze elemente estetice din celelalte zone ale casei pe care sa le combine cu functionalitatea unei camerei de baie. In toata locuinta au fost utilizate elemente metalice specifice stilului industrial.

mobila metal si mdf pentru baie

Fara indoiala cu un anumit farmec, stilul industrial de amenajare este popular pentru cei care isi doresc interioare moderne, urbane si autentice.

Cadrele mobilierului si al suportului pentru lavoar au fost realizate din teava 20 x 20 x 2 mm. Metalul a fost combinat Mdf vopsit, un material care se comporta foarte bine in mediu umed si este rezistent in timp.

Vopsirea cadrelor metalice a fost realizata in camp electrostatic.

Stilul industrial pune accent pe materiale simple, dar elegante, cum ar fi lemnul brut si metalul pentru mobilierul industrial.

In materie de design, posibilitatile de amenajare a unei bai sunt foarte numeroase putand fi adaptate in functie de specificul fiecarei locuinte.

mobila baie stil industrial

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Proiect realizat alaturi de Contour Design.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata