Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Panou decorativ din tabla expandata

Daca indraznesti sa integrezi un panou decorativ din tabla expandata in amenajarea locuintei cu siguranta vei iesi din sabloane.

Unul dintre clientii nostri a indraznit si a optat pentru utilizarea unui astfel de panou decorativ in dormitor. Panoul a fost utilizat ca demarcare intre zona de dressing si cea de dormit.

panou decorativ tabla expandata

Datorita texturii sale minunate tabla expandata permite unui designer sa isi exprime propriul stil in diferite proiecte de amenajare interioara. Utilizarea acestui material nu este limitata la spatiile publice, cum ar fi centrele comerciale, hotelurile sau cladirile de birouri. Datorita aspectului sau modern tabla expandata poate fi integrata cu succes in propria locuinta.

In momentul in care proiectam o piesa de mobilier sau un obiect de design de mari dimensiuni trebuie sa luam in calcul cateva aspecte:

– modalitatea de transport;

– manevrarea produslui pe scari (daca este cazul);

– dimensiunea golului de usa pe care trebuie sa intre respectivul obiect.

panou tabla expandata la comanda

Pentru proiectul de care iti povestim am avut de acoperit un gol de 2520 x 2100 mm.

Un panou decorativ din tabla expandata dintr-o singura bucata ar fi fost greu de manevrat pe scarile blocului. Astfel am executat 2 panouri, unul de 1000 x 2100 mm si unul de  1500 x 2100 mm.

Bucatile de tabla expandata au fost sudate pe interiorul unei rame realizate din profil U ambutisat 70 x 30 m. Imbinarea celor doua panouri de tabla expandata s-a efectuat cu prinderi mecanice.

Intreaga structura a fost vopsita in camp electrostatic.

Tabla expandata este foarte versatila si o poti utiliza pentru diverse plicatii:

– panou balustrade;

– panouri gard;

masti calorifer;

– panouri delimitare zone de lucru;

– panouri decorative separare spatii;

– mobilier.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Executam, la comanda, panouri decorative din tabla expandata conform cerintelor tale.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata