Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Panou despartitor din metal si oglinda

Panou despartitor din metal si oglinda realizat, la comanda, conform specificatiilor clientului. O solutie moderna de separare a spatiilor interioare care combina designul placut cu functionalitatea.

Clientul nostru si-a dorit acest panou intr-un open space in care functioneaza un birou. Astfel s-a dorit mascarea zonei de lucru din bucatarie si delimitarea ei de zona de sedinte.

panou despartitor cu ochiuri din oglinda

Acest panou are un aspect vizual inedit, functionalitate, rezistenta si calitate. Panourile despartitoare au rolul sa delimiteze eficient zonele dintr-un spatiu deschis.

Materiale utilizate pentru panou despartitor din metal si oglinda:

– profil otel;

– baghete mascare;

tabla;

– oglinda.

Panoul despartitor are pe partea cu sala de sedinta ochiuri din oglinda, iar pe spate tabla vopsita in aceeasi culoare ca structura metalica.

Vopsirea elementelor metalice s-a realizat in camp electrostatic, fapt care le asigura o durata mare de viata. Datorita faptului ca panourile sunt realizate la comanda, tu iti poti alege culoarea preferata conform paletarului RAL.

Profilul ingust din otel ofera eleganta panoului, dar si rezistenta de care are nevoie. Elementele metalice sunt debitate, apoi sudate si polizate cu grija pentru a obtine un produs de calitate superioara.

Este cunoscut deja ca oglinda este accesoriul care mareste din punct de vedere vizual spatiu. Aceasta reflecta lumina, ceea ce face ca spatiul sa para mai mare.

panou despartitor open space

In functie de dorintele tale, putem realiza si panouri despartitoare din:

– structura din metal cu ochiuri de sticla;

tabla perforata;

tabla expandata;

tevi din otel.

Daca cauti o solutie creativa pentru a imprima o nota personala casei tale utilizarea elementelor metalice te poate ajuta.

Este un element tot mai des utilizat, in ultimul timp, pentru amenajarea locuintelor,  birourilor, spatiilor comerciale, restaurantelor sau a cafenelelor.

Toate proiectele noastre sunt personalizate, de aceea pentru o oferta de pret te rugam sa ne transmiti o cerere pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata