Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Panouri decorative de gard

Optarea pentru niste panouri decorative de gard corespunde noilor tendinte in design-ul exterior.

Metal Creativ realizeaza pe comanda diferite modele de panouri metalice pentru gard, astfel incat acestea sa tina cont de designul dorit de tine, dimensiunile necesare si bugetul alocat.

panouri gard din tabla decorativa

In mod firesc primul lucru iti atrage atentia la o casa este gardul acesteia. Atunci cand decizi ce model de gard ar fi mai potrivit pentru imprejmuirea locuintei principalele aspecte de care trebuie sa tii cont sunt arhitectura constructiei si ambientul general al zonei.

Pe langa faptul care are un impact semnificativ asupra primei impresii, gardul ales trebuie sa fie functional si durabil.

Cand a ne-a trimis cererea, Bogdan avea deja un gard realizat din fier forjat. El si-a dorit confectionarea unor panouri decorative de gard pentru a obtine o mai buna intimitate a spatiului din curte.

Astfel pentru aceasta lucrare am realizat 14 panouri din tabla decupata conform desenului dorit de el.

Dintre acestea 12 panouri de tabla au avut dimensiunea de 2300 x 800 mm, iar 2 panouri de tabla au fost realizate la dimensiunea de 1120 x 800 mm. Toate acestea au fost prinse mecanic pe gardul deja existent.

gard metalic la comanda

Materialul utilizat: tabla neagra 3 mm.

Tehnologia de debitare cu jet de plasma pe care o utilizam permite debitarea tablei cu o grosime intre 0,8 si 20 mm  cu un rezultat ce va reprezenta un produs fin si foarte precis.

Panourile decorative de gard au fost vopsite in camp electrostatic culoare RAL 9005 mat.

Acest tip de vopsire prezinta avantaje importante precum: rezistenta la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete precum si rezistenta la conditiile meteo.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

gard din panouri tabla decupata

Galerie foto

Cere oferta
personalizata