Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Partitie metalica cu usa batanta

Partitie metalica cu usa batanta, parte fixa si supralumina realizata la comanda conform dimensiuni solicitate.

Colaborarea cu Metal Creativ iti aduce un serviciu prin care poti personaliza confectiile metalice conform designului dorit de tine. Gama de confectii metalice pe care le realizam este foarte diversa: usi, compartimentari, balustrade, masti decorative, biblioteci, cadre, sigle, panouri gard.

usa batanta din metal si sticla cu supralumina

Materiale utilizate pentru partitie metalica cu usa batanta:

– profil metalic;

baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

–  manere.

Pe langa aspectul estetic elegant, usile din metal si sticla sunt foarte apreciate pentru faptul ca permit trecerea luminii naturale.

Realizam partitiile metalice din profile de otel sudate, fapt ce le asigura o mare rezistenta. Atentia la detalii si finisajele atent executate fac ca partitiile metalice realizate de noi sa fie un produs de calitate superioara.

partitie metalica cu usa batanta

De ce utilizam sticla duplex?

Sticla duplex este formata din doua bucati de sticla lipite intre ele cu un strat de polivinil (PVB), astfel incat in caz de spargere, cioburile de sticla raman lipite de acest strat pentru a preveni ranirea celor din jur.

Pentru toate compartimentarile pe care le producem folosim, ca finisaj, vopsitoria in camp electrostatic conform catalogului RAL K7 Classic.

Producem, la comanda, usi din metal si sticla personalizate (dimensiuni, impartirea ochiurilor de geam, culoare metal) in functie de spatiul disponibil.

Pentru o oferta personalizata partitii metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Dupa acceptarea ofertei de pret, vei primi spre aprobare schita, cu dimensiunile finale pentru partitia metalica. In momentul in care avem acceptul tau, usa cu rama metalica intra in productie.

Pentru Bucuresti sau proiecte mari in provincie, asiguram transportul si montajul partitiilor din metal si sticla.

Detalii tehnice poti obtine de la Andrei – Manager productie, la telefon 0753.124.722.

Iti oferim solutii complete (de la schita la implementarea conceptului) pentru locuinte, birouri sau interioare comerciale.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata