Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Partitie pentru bucatarie

Partitie pentru bucatarie realizata, la comanda, din cadre metalice si sticla. Acest tip de compartimentare permite luminii naturale sa circule.

In multe apartamente varianta de iluminare naturala a holului este sa permitem luminii sa patrunda dinspre bucatarie. Usile din sticla cu rama metalica iti ofera aceasta posibilitate.

Lumina naturala poate face o casa sa se simta mai luminoasa, mai spatioasa si mai primitoare.

Fie ca planuiti constructia unei proprietati de la zero, fie ca doriti sa o imbunatatiti pe cea existenta, optarea pentru partitii din metal si sticla ar trebui sa fie in fruntea listei tale de prioritati.

usa glisanta bucatarie

Materiale partitie pentru bucatarie:

– profil metalic;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– sina de glisare.

Partitia pe care am realizat-o pentru Alex este compusa dintr-o parte glisanta si una fixa. O usa glisanta asigura o comunicare fluida intre incaperi.

In cazul in care iti doresti mai multa intimitate, poti alege in locul sticlei clare tipul de sticla pe care il doresti: mata, colorata sau de tip oglinda.

Solutia de inchidere este adaptata la spatiul pe care il avem la dispozitie. In acest caz tavanul era din rigips, fapt care a necesitat montarea unei sine pe podea.

In functie de dimensiunea golului de usa se face si impartirea numarului de foi pe care o va avea usa.

Pentru toate compartimentarile pe care le producem folosim, ca finisaj, vopsitoria in camp electrostatic conform catalogului RAL K7 Classic.

Pentru o oferta personalizata de partitii metalice pentru bucatarie, te rugam sa ne trimiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Modalitate de plata 60 % avans, 40% la primirea comenzii.

Dupa acceptarea ofertei de pret, vei primi spre aprobare schita, cu dimensiunile finale pentru partitia metalica. In momentul in care avem acceptul tau, usa cu rama metalica intra in productie.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata