Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Partitii din metal si sticla

Partitiile din metal si sticla reprezinta o solutie moderna de separare a bucatariei de living. Se obtine astfel o delimitare a spatiului existent cu un efect de lumina naturala si in zona nou creata.

Trendul interioarelor de inspiratie industriala se pliaza perfect pe acest tip de compartimentare. Una dintre caracteristicile acestui stil fiind reprezentata de utilizarea metalul vopsit negru mat.

partitii metal si sticla

Valentin si-a dorit separarea bucatariei de hol si living cu ajutorul unei astfel de compartimentari. Dorinta lui a fost sa obtina o delimitare fizica, dar in acelasi timp spatiul apartamentului sa fie unul aerisit si deschis din punct de vedere vizual. Lumina naturala care patrunde creaza iluzia unui spatiu mai mare.

Materiale utilizate partitii metal si sticla:

– teava rectangulara 30 x 30 mm;

– profil T 30 mm;

– platbanda 30 mm;

cornier aluminiu 15 x 15 mm;

– Sticla duplex 3.1.3.

partitii metal stil industrial

Acest tip de sticla este obtinut prin suprapunerea a doua sau mai multe foi de sticla intre care se aplica rasini transparente. La soc efectul este de fisurare insa nu se gaureste sau sparge.

Vopsirea elementelor metalice s-a facut in camp electrostatic, fapt care le asigura o durata mare de viata.

Partitiile din metal si sticla sunt utilizate atat pentru delimitarea unor spatii mici, cat si a unora extinse. Se pot utiliza cu succes pentru amenajarea zonelor de birouri, a spatiilor comerciale, dar si a locuintelor private.

Este bine de stiut ca aceste compartimentari sunt in cea mai mare parte decorative, deoarece nu creeaza izolatii fonice sau olfactive foarte bune.

compartimentare metal si sticla

Deoarece aceste partitii sunt realizate la comanda impartirea ochiurilor de geam se face in functie de preferintele tale, iar sticla poate fi personalizata prin sablare.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata