Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Partitii metalice de dimensiuni mari

Partitii metalice de dimensiuni mari realizate, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi l-am realizat pentru dintrappe.dk si a fost implementat de ei in Danemarca.

Partitiile au fost montate intr-un centru expozitional, iar golul pentru care au fost proiectate este de 4705 mm (H) x 4302 mm (L).

montaj partitii metalice mari

Datorita faptului ca este un spatiu mare care trebuia inchis s-a decis sa se realizeze compartimentarea din opt panouri. Am realizat o structura din teava de 60 x 40 x 3 mm care a fost prinsa din perete in perete. Iar pe aceasta structura s-au prins mecanic cele opt panouri (6 panouri fixe si o usa dubla batanta).

In proiectare am tinut cont si de faptul ca, in partea de sus, trec niste cabluri electrice si tubulatura de ventilatie. Avantajul partitiilor metalice realizate la comanda este acela ca se poate tine cont de toate aceste detalii de la fata locului.

Usile si peretii despartitori din sticla si metal reprezinta o solutie moderna de compartimentare a spatiului interior. Acestea se preteaza foarte bine pentru: amenajarea de spatii rezidentiale sau de birouri si compartimentarea spatiilor comerciale.

compartimentari metal si sticla dimensiuni mari

Materiale utilizate pentru partitii metalice de dimensiuni mari:

– structura de rigidizare din teava 60 x 40 x 3 mm;

– profile din otel;

– corniere metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– manere.

manere partitii metalice

De regula executam partitiile de sticla in baza unui proiect, realizat de beneficiar cu ajutorul unui arhitect sau designer de interior. In lipsa unui proiect de amenajare putem oferi serviciul de proiectare.

Compartimentarile cu sticla si profile metalice, in stil industrial, realizate de Atelier Metal Creativ sunt custom made. Se tine cont de golurile existente la fata locului si de preferintele clientului.

Pentru o oferta personalizata de compartimentari metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata