Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Partitii metalice personalizate pentru bucatarie

Partitii metalice personalizate pentru bucatarie, realizate conform specificatiilor clientului.

Termenul de partitii metalice il mai regasiti in piata ca usi rama metalica si ochiuri de sticla. De asemenea, se mai utilizeaza termenul de usi franceze (acestea la origine fiind din lemn).

inchidere bucatarie cu partitii metalice

Avantaje partitii metalice personalizate pentru bucatarie

Unul dintre avantajele partitiilor din metal si sticla, pe care le realizam, este ca profilul metalic ingust permite obtinerea unei suprafete vitrate mai mari.

Lumina naturala are capacitatea de a schimba in bine dispozitia oamenilor. Prezenta ei sporeste relaxarea si buna dispozitie.

Partitiile metalice sunt o optiune castigatoare si din punct de vedere estetic. Datotita profilului subtire din metal, acestea pot fi usor integrate in diverse stiluri de amenajare.

Desi profilul metalic este subtire, datorita faptului ca este realizat din otel ofera o rezistenta foarte buna.

  1. Dimensiunea compartimentarii si configurarea ochiurilor de geam este realizata in functie spatiul disponibil si solicitarile tale.
  2. Iti poti alege sistemul de inchidere al usilor. Realizam atat usi batante, cat si glisante (cu carucioare incorporate in sina sau carucioare tip hambar).
  3. Poti opta pentru diferite manere pentru usa.

partitii metal si sticla pentru bucatarie

Pentru Anca am realizat inchiderea bucatariei pe doua laturi. Pe una dintre laturi avem un panou fix. Cea de-a doua latura fiind compusa dintr-o usa batanta cu supralumina si o parte fixa

Pentru o oferta personalizata de compartimentari metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Realizam, la comanda, diferite modele de partitii metalice:

– usi simple batante;

– usi simple glisante;

– usi cu parte fixa si parte batanta/ glisanta;

usi batante cu supralumina;

– usi duble glisante;

usi triple glisante;

– usi cu doua parti fixe si doua parti glisante;

– panouri fixe.

Partitiile din metal si sticla sunt utilizate atat pentru delimitarea unor spatii mici, cat si a unora extinse. Se pot utiliza cu succes pentru amenajarea zonelor de birouri, a spatiilor comerciale, dar si a locuintelor private.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata