Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Partitii metalice personalizate

Partitii metalice personalizate realizate conform specificatiilor clientului. Fiecare proiect are particularitatile lui, iar detaliile tehnice se discuta de fiecare data cu specialistul nostru.

Profilul metalic pe care il folosim permite construirea unor structuri subtiri, moderne dar extrem de solide. Cu o rezistenta optima si o durata lunga de viata.

usa batanta in doua canate cu supralumina

Partitiile metalice au un design minimalist care pun in valoare designul camerei tale. Metalul si sticla sunt doua materiale care se completeaza foarte bine si impreuna contureaza un interior elegant. Sunt utilizate cu succes atat pentru spatii rezidentiale, dar si pentru spatii comerciale sau HORECA.

Materiale utilizate pentru partitii metalice personalizate:

– profil subtire din otel;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

tabla otel;

– manere.

panou fix si usa batanta din metal si sticla

Pentru Mihai am realizat o inchidere bucatarie (formata dintr-un panou fix si o usa batanta ) si o usa batanta in doua canate cu supralumina.

Desi de multe ori usile de interior sunt privite ca niste elemente strict functionale, in realitate acestea au un impact major asupra esteticii unei incaperi.

Este foarte important ca alegerea usilor de interior sa se faca tinand seama de stilul de amenajare predominant.

Pentru o oferta de partitii metalice personalizate, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Dupa ce accepti oferta de pret emitem o factura proforma. Urmeaza achitarea avansului de 60%, dupa care echipa noastra se deplaseaza pentru masuratorile finale si stabilirea tuturor detaliilor. Pentru locatiile din afara Bucurestiului exista posibilitatea ca tu sa ne furnizezi dimensiunile exacte.

Inainte de lansarea in executie a produsului, vei primi schita de executie cu dimensiunile finale si impartirea ochiurilor de geam.

Proiectele noastre, indiferent de dimensiunea lor, trec prin mai multe etape. De la masuratori (realizate de noi sau oferite de beneficiar), la schite si randari pana la partea de executie si montaj.

 

 

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata