Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Partitii metalice spatiu HoReCa

Partitii metalice spatiu HoReCa realizate, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Versatilitatea partitiilor metalice permite ca acestea sa fie utilizate in spatii cu destinatii diverse.

Iti oferim solutii complete (de la schita la implementarea conceptului) pentru locuinte, birouri sau interioare comerciale sau HoReCa.

Experienta numeroaselor proiecte realizate pana acum ne ajuta sa livram niste produse premium. Elementele metalice sunt debitate, apoi sudate si polizate cu grija pentru a obtine un produs de calitate superioara.

panou despartitor metal sticla pentru restaurant

Amenajarea interiorului si rafinamentul culinar transforma in memorabila o experienta pe care o petrecem intr-un restaurant. Cele mai importante trei lucruri pentru amenajarea restaurantului sunt: conceptul, functionalitatea si bugetul.

Functionalitatea este foarte importanta si are in vedere in primul rand fluxurile tehnologice de productie si servire corecte, asezarea meselor si parcursul clientului in spatiu.

Lucrarea pe care ti-o prezentam a avut un gol de L 8175 x H 2330 mm. Pentru golurile mari se realizeaza mai multe panouri/usi care se imbina mecanic la fata locului.

Configuratie partitii metalice spatiu HoReCa

– usa deschidere dublu sens L 1000 x H 2330 mm;

fereastra de servire L 1970 x H 2330 mm;

– 4 panouri fixe L 1061 x H 2330 mm;

– cate un panou fix stanga/dreapta de 480 mm.

Pentru un flux optim in cadrul unui restaurant pe usa s-au montat balamale dublu sens. Acestea permit personalului intrarea/iesirea usoara din bucatarie.

Cadrul metalic al partitiilor este realizat din profile de otel. Iar pentru geam am utilizat sticla duplex 3.1.3 opaca si sticla lacobel vopsita + sticla clara 3 mm.

compartimentare vitrata restaurant

Avantajul partitiilor metalice realizate la comanda este acela ca se poate tine cont de toate detalii specifice de la fata locului.

Daca ai un spatiu HoReCa pentru care ai nevoie de partitii din metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Dupa cum se poate vedea in galeria foto, dupa masuratori clientul primeste spre aprobare schitele de executie. acestea cuprind dimensiunile finale si impartirea exacta.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata