Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Protectie scara din tabla Corten

Protectie scara din tabla Corten realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Tabla Corten este un material de nisa des regasit in stilul industrial. In a doua jumatate a secolului trecut, la New York, au inceput sa apara primele amenajari interioare in stilul industrial. In timp stilul a trecut prin numeroase transformari si adaptari, dar a ramas foarte flexibil.

Initial aceasta tabla era utilizata pentru constructia de poduri si zgarie-nori datorita incredibilei sale rezistente. Atunci cand este folosita la interior, tabla corten trebuie tratata inainte cu solutiile de activare a ruginii si sigilarea suprafetei.

tabla Corten debitata pe jet de plasma

Caracteristici protectie scara din tabla Corten:

  • tabla corten 5 mm;
  • decupata pe jet de plasma CNC;
  • realizata prin ambutisare.

Metalurgistii au decis sa foloseasca rugina naturala in avantajul lor. Este vorba despre otelul rezistent la intemperii, utilizat sub denumirea de otel Corten.

Standard otel Corten ASTM A242 si ASTM A588 in SUA, iar in Europa 10025-5.

Proprietatile sale anticorozive se datoreaza compozitiei sale chimice, un aliaj special de crom, cupru, siliciu si fosfor.

Produsele din acest otel nu necesita vopsire sau ingrijire speciala, ceea ce inseamna economie la tratarea suprafetei si la operarea structurilor.

Versatilitatea sa asociata cu capacitatea de a rezista la sarcini puternice, face ca otelul Corten sa fie o solutie optima in diverse domenii, de la arhitectura la design interior.

Tehnologia de debitare cu jet de plasma, pe care o utilizam, permite debitarea tablei cu o grosime intre 0,8 si 20 mm.

protectie scara stil industrial

Cu ajutorul acestei tehnologii executam:

– panouri decorative;

– scari metalice si balustrade decorative;

– panouri porti si garduri;

– sigle;

– diverse elemente decorative.

Avantajul este ca poate fi prelucrata la fel ca orice tabla de otel, respectiv debitata, perforata cu diferite forme, indoita in diverse forme astfel incat sa putem obtine un produs unic si deosebit.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Galerie foto

Cere oferta
personalizata