Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Scara glisanta din metal pentru acces bauturi bar

Atunci cand vorbim de un bar, o scara glisanta din metal este foarte utila pentru a avea acces la bauturile aflate la inaltime.

O astfel de cerere am primit si noi de la unul dintre clientii nostri, proprietar al unui bar.

Amenajarea spatiilor din industria HoReCa (hoteluri, baruri si restaurante) este intotdeauna o provocare. Competitia intre aceste spatii este una foarte mare, iar diferentierea acestora prin design este definitorie.

Principalul obiectiv urmarit atunci cand vine vorba de amenajarea unui bar este autenticitatea, iar conceptul spatiului tau te diferentiaza de competitie.

Metalul este un material foarte apreciat cand vine vorba de design-ul unui bar, restaurant, cafenea sau pub. Acest material versatil te ajuta sa construiesti o poveste.

scara culisanta pentru amenajare bar

Detalii materiale scara glisanta din metal:

Scara glisanta pentru acces bauturi bar este confectionata din teava patrata din otel 30 x 30 mm.

Aceasta a fost montata pe o sina (cale de rulare). In partea de jos scara glisanta este prevazuta cu role din silicon pentru o manevrare usoara.

Deseori teava patrata este utilizata pentru realizarea cadrelor din otel, dar si a diverselor confectii si constructii metalice.

Se comporta la fel pe toata lungimea sa, adica are aceleasi proprietati si aceasi duritate pe oricare portiune din suprafata sa.

Pe langa scara glisanta am primit solicitarea de a realiza si o bara protectie bar. Aceasta am confectionata din teava rotunda fi 42 mm.

Ambele obiecte metalice au fost vopsite in camp electrostatic.

Culoarea aleasa de client a fost RAL 8023 texturat mat.

bara protectie bar din teava metal

Pentru fiecare produs pe care il realizam prezentam clientului schitele de executie cu masuratorile execate, inainte de introducerea produselor in fluxul de lucru.

Ne place provocarea mobilierului metalic realizat la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Pentru detalii tehnice poti lua legatura cu Andrei la 0753.124.722.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata