Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Scara interior cu structura metalica

Atunci cand decizi sa construiesti o scara interioara intr-o locuinta sau intr-un spatiu public (hotel, restaurant) trebuie sa tii cont ca langa functionalitate, scara este punctul central al unui spatiu.

Rolul unei scarii interioare este sa asigure accesul facil la etaj, dar in acelasi timp sa fie solida si sa ocupe putin spatiu.

Echipa Metal Creativ realizeaza, la comanda, scari si balustrade adaptate spatiului si stilului tau.

 

schita scara interioara

Unul dintre aspectele principale pe care trebuie sa-l ai in vedere il reprezinta dimensiunile spatiului unde vei amplasa scara interioara.

Este de dorit ca modelul scarii interioare sa fie potrivit stilului arhitectural al incaperii unde este montata.

Indiferent ca au o rampa sau mai multe, o inclinatie mai mare sau mai mica, scarile contribuie decisiv la aspectul final al locuintei tale.

Scara metalica pe care am realizat-o pentru Ionut face legatura intre etaul 1 si mansarda imobilului in care locuieste.

Structura scarii este realizata din teava patrata din otel 30x30x3 mm, iar treptele din tabla neagra de 3 mm. Treptele urmeaza sa fie imbracate ulterior in lemn. Teava din otel are o rezistenta deosebita si un aspect modern.

Operatiile de prelucrare a metalului pentru aceasta scara metalica au fost cele de debitare la dimensiuni, indoire, sudare si vopsire.

balustrada metalica mansarda

Scara metalica pentru Ionut s-a continuat, in mansarda locuintei, cu o balustrada cu design geometric. Aceasta are in primul rand un rol de protectie, dar rolul sau decorativ nu trebuie neglijat.

Constructia unei balustrade este esentiala atunci cand luam in calcul proiectarea unei scari, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, o cladire publica sau un spatiu comercial.

Scarile metalice sunt ideale pentru interioarele amenajate intr-un stil modern, minimalist.

Proiect realizat alaturi de arhitect interior Cristina Micu – MCM Design.

Ne place provocarea obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

scara interior cu structura metalica

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata