Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Sigla din tabla Corten

Sigla din tabla Corten realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Importanta pentru orice companie, sigla concentreaza toata identitatea vizuala a brandului.

Otelul Corten este un material atractiv, care te ajuta sa atragi atentia. Pentru astfel de sigle utilizam table cu grosimi intre 1 si 8mm.

In functie de complexitatea modelului putem debita tabla Corten pe laser sau plasma. Cu ajutorul laserului taietura este extrem de fina si precisa.

sigla Corten debitata pe laser

Debitarea tablei se efectueaza cu asistenta computerizata si utilizeaza un fisier profesional in format CAD .dwg, .dxf, .ai, etc.

Executam toate operatiunile de prelucrare a tablei corten inainte de activarea ruginii. Dupa ce piesele sunt finalizate, din punct de vedere al prelucrarii, se activeaza controlat procesul de aparitie a patinei, aparitie care acopera uniform toata piesa prelucrata.

Culoarea fiecarui produs/obiect variaza de la o faza la alta, in cele din urma stabilizandu-se la o nuanta de maro inchis.

Ce avantaje are o sigla din tabla Corten:

– estetica deosebita;

– rezistenta la uzura: de 4 pana la 8 ori mai mare decat cea a otelului traditional;

– cost redus de intretinere.

logo din tabla Corten

Datorita compozitiei sale chimice, un aliaj special de crom, cupru, siliciu si fosfor, se formeaza o patina pe suprafata tablei. Aceasta pelicula de oxid cu o compozitie speciala si o densitate ridicata protejeaza straturile interioare impotriva efectelor mediului.

Varietatea aplicatiilor acestui material este foarte mare, fiind din ce in ce mai mult utilizat de designeri si arhitecti. In link-urile de mai jos ai cateva dintre lucrarile unde noi am utilizat tabla Corten:

dulap cu usi glisante;

gard locatie HoReCa;

structura decorativa gradina.

Datorita proprietatilor sale deosebite, otelul corten isi gaseste intrebuintarea in multe domenii: de la constructia de poduri, la locuinte, statui sau containere maritime.

Pentru discutii generale legate de amenajari cu tabla corten aveti la dispozitie numarul de telefon 0753.124.722, unde puteti discuta cu colegul nostru Andrei.

Asteptam cererile tale la office@metal-creativ.ro!

Galerie foto

Cere oferta
personalizata