Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Casca Radio Guerrilla

Ti-ar placea ca sigla companiei tale sa fie realizata intr-un mod special? O sigla din licheni stabilizati poate fi raspunsul pe care il cauti.

Pentru orice companie sigla (logo-ul) este un element foarte important deoarece concentreaza toata identitatea vizuala a brandului.

De la Radio Guerrilla am primit urmatorul brief: “vrem ceva misto din muschi pe acest perete”. Ne-am lasat inspirati de logo-ul lor, iar acum ne bucuram ca am facut-o.

Pentru ca ne plac decorurile inovatoare si neconventionale, am gasit potrivit sa folosim pentru acest proiect lichenii stabilizati.

Utilizarea decoratiunilor din licheni verzi au puterea de transforma orice spatiu intr-o oaza proaspata.

Primul pas, dupa primirea brieful-ui si alegerea materialelor, a fost transformarea siglei intr-un desen vectorial.

logo Radio Guerrilla din licheni

Sigla din licheni a Radio Guerrilla este realizata din pal melaminat negru perlat debitat pe router CNC, dupa acest desen. In frezarile rezultate am drapat (lipit) manual licheni stabilizati de culoare verde.

Lichenii decorativi pe care i-am utilizat sunt naturali si sunt pastrati in permanenta verzi printr-un proces de conservare special. Aflati in aceasta stare de conservarea nu vor mai creste, dar sunt inca vii, avand nevoie de umiditatea din aer pentru a-si mentine caracteristicile de elasticitate.

In timpul procesului de conservare are loc si colorarea acestora, astfel incat lichenii prezinta o gama variata de culori .

Acestia nu necesita ingrijire suplimentara, lumina sau apa, dar este recomandat sa  evitati umiditatea extrema (> 70%) sau aerul foarte uscat.

licheni stabilizati pentru realizare logo

O sigla din licheni agatata pe peretele biroului sau in lobby iti ofera posibilitatea crearii unui tablou vizual spectaculos, care va scoate din anonimat incaperea in care sunt amplasati.

Lichenii au o greutate redusa, ceea ce ii face usor de montat si manipulat. Acestia sunt destinati doar pentru folosirea in interior.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

logo Radio Guerrilla

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata