Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Spatiu depozitare modular din teava metalica

Spatiu depozitare modular din teava metalica realizat, la comanda, conform specificatiilor clientului. Aceasta structura metalica acopera nevoile functionale ale spatiului intr-un mod placut estetic.

Toate produsele metalice pe care le realizam sunt personalizate, astfel incat sa se potriveasca perfect dimensiunilor. In cazul proiectului de care iti povestim, din cauza faptului ca spatiul de acces pana unde se pozitiona structura este foarte ingust, impreuna cu clientul am ales varianta modulara.

structura metalica depozitare

De obicei ignoram spatiul de sub scara pentru ca este mic si nu stim ce sa facem cu el. Dar aceasta zona poate fi utilizata foarte eficient.

Cei care detin o casa cu subsol, cum este si clientul nostru, pot utiliza spatiul pentru a depozita diferite materiale sau provizii.

Materiale utilizate pentru spatiu depozitare modular:

– cadrul din teava patrata otel 20 x 20 x 2 mm;

– polite din tabla expandata.

Caracteristicile tevii patrate din otel ofera rezistenta si durabilitate in timp structurilor metalice. In acelasi timp design-ul lasa impresia de suplete si eleganta.

Dupa operatiunile de debitare, sudare si polizare suduri, cadrul metalic al spatiului de depozitare a fost vopsit in camp electrostatic. Acordam o atentie deosebita finisajelor, astfel incat cordoanele de sudura nu se observa in produsul final.

raft depozitare executat la comanda

Faptul ca spatiul de depozitare este realizat la comanda, iti ofera posibilitatea sa iti alegi dimensiunile, dispunerea si culoarea dorita.

Masuratorile au fost realizate de catre colegul nostru, dupa care a  urmat etapa de proiectare. Inainte de introducere in fluxul de productie, clientrul a primit pentru aprobare schitele finale.

Pentru o oferta personalizata structuri metalice cu diverse utilizari, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

In link-urile de mai jos poti vedea alte structuri din teava metalica si tabla expandata:

Mobila living

Biblioteca otel si lemn

Galerie foto

Cere oferta
personalizata