Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Tabla corten in amenajarile spatiilor de locuit

Amenajare cu tabla corten.

In acest proiect clientul a dorit realizarea unor cutii din tabla corten, ce au fost integrate intr-un corp mai mare de mobilier. Cutiile su fost realizate din tabla corten conform schitelor primite de la client.

Utilizarea tablei corten in amenajarile interioare a “prins” in ultimul timp. Tabla corten bine integrata si echilibrata in amenajari poate deveni punctul principal al amenajarii. Odata cu trecerea timpului tabla corten apare tot mai des in propunerile de amenajari interioare. In contrast cu alte materiale de alte culori tabla corten se echilibreaza si se integreaza foarte placut in amenajari.

Tabla corten este un aliaj de otel, principala caracteristica fiind rezistenta mecanica si la coroziune. Aparitia peliculei / patinei, la suprafata tablei se face prin aplicarea unei solutii speciale de activare, dupa ce aceasta solutie isi face efectul tot procesul se opreste cu alta solutie de oprire si sigilare. Pelicula astfel creeata are rolul de strat protector al tablei, nepermitand agentiulor corozivi sa ajunga la material.

Cateva din produsele realizate in cadrul unor proiecte de amenajari unde am utilizat tabla tip corten:

Putem executa la comanda, conform schitelor dumneavoastra diverse piese pentru amenajari din tabla corten. Tabla corten este un produs de nisa, adresandu-se in special celor care indragesc stilul industrial.

Toate operatiunile de debitare, sudura si finisare mobilier tabla corten se executa inainte de activarea ruginii. Dupa ce produsele sunt finalizate din punct de vedere al prelucrarii se activeaza controlat procesul de aparitie a patinei, aparitie care acopera uniform toata piesa prelucrata.

 

Pentru cereri de oferta mobilier tabla corten sau piese atipice mobilier industrial va rugam sa ne transmiteti detaliile pe email office@metal-creativ.ro. Puteti de asemenea discuta detalii despre produse si telefonic cu colegul nostru Andrei la 0753.124.722

Galerie foto

Cere oferta
personalizata