Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Tabla decorativa decupata

O tabla decorativa decupata te va ajuta sa maschezi si astfel sa incadrezi armonios in ambientul locuintei aparatele de aer conditionat, caloriferele sau centralele termice.

Metal Creativ realizeaza la comanda astfel de table decorative conform modelului indicat de tine.

 

tabla decorativa model Art Deco

Raluca si-a dorit sa reproduca pe tabla decorativa un pattern Art Deco care se regaseste in modelul tapetului.

Interioarele luxoase, opulente, ornamentele cu forme geometrice, stilizate si imbinate repetitiv, simbolurile astrologice, formele abstracte, piesele de mobilier cu forme rotunjite, liniile orizontale, frante sau serpuite, amestecul delicat de culori si texturi astfel am putea descrie pe scurt stilul Art Deco.

Tabla decorativa decupata este apreciata de designerii pentru interior care o folosesc atat pentru aplicatii structurale, cat si pentru cele ornamentale. Gama sa larga de utilizari include balustrade, fatade, scari, masti decorative si mobilier.

Pentru Raluca am utilizat tabla de 1.5 mm ce a fost vopsita electrostatic culoare RAL 1036.

 

tabla decorativa pe jet de plasma

Deoarece realizam la comanda tabla decupata decorativa aceasta va avea exact dimensiunile de care ai nevoie pentru proiectul tau.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

tabla decupata decorativa la comanda

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata