Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa batanta cu supralumina

Usa batanta cu supralumina realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Pentru Florin am realizat o partitie cu usa batanta, parte fixa si supralumina din sticla si profil metalic. Deseori cand inaltimea golului de usa este mare se opteaza pentru supralumina. Acestea sunt detalii tehnice care se stabilesc in functie de fiecare proiect.

usa batanta cu parte fixa si supralumina

Clientul nostru a ales acest tip de compartimentare pentru a delimita bucataria de living. Vopsirea usii s-a realizat in camp electrostatic.

Materiale utilizate pentru usa batanta cu supralumina:

profil metalic din otel;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– maner.

Sticla duplex 3.1.3 este un tip de geam format din doua foi de sticla de grosimi egale, avand intre ele un film PVB (polivinil butiril). Daca sticla se sparge, fragmentele raman atasate de filmul PVB,

Partitiile metalice sunt considerate de multi proprietari o investitie inteleapta, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Aceste compartimentari ofera un aspect clasic si elegant, care adauga farmec unei locuinte.

detaliu inchidere partitii metalice

Usile realizate din rama metalica cu ochiuri de geam, cunoscute ca si partitii sticla metal sau usi franceze (acestea la origine fiind din lemn) sunt o optiune tot mai des intalnita in cadrul amenajarilor interioare.

Realizam, la comanda, diferite modele de partitii metalice:

– usi simple batante;

usi simple glisante;

– usi cu parte fixa si parte batanta/ glisanta;

usi batante cu supralumina;

– usi duble glisante;

– usi cu doua parti fixe si doua parti glisante;

– panouri fixe.

Personalizarea usilor din rama metalica si ochiuri de sticla include alegerea tipului de deschidere (usa batanta sau glisanta), a tipului de sticla, a culorii  si dimensiunii.

Unul dintre principalele avantaje ale partitiilor metalice este acela ca permite luminii naturale sa circule. Cu ajutorul acestora se obtine senzatia unui spatiu interior mai mare.

Pentru o oferta personalizata de partitii metalice, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata