Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa batanta in doua canate

Usa batanta in doua canate realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

In peisajul actual al designului interior, proprietarii de case si designerii deopotriva cauta in mod constant elemente unice si captivante pentru a eleva spatiile de locuit. Un astfel de element care a castigat o popularitate extraordinara este incorporarea usilor din metal si sticla. Ele se integreaza cu usurinta la noile standarde moderne ce tin de interior.

Camerele iluminate natural sunt un factor de decizie in momentul achizitionarii unei locuinte. Lumina naturala are capacitatea de a schimba in bine dispozitia oamenilor. Prezenta ei sporeste relaxarea si buna dispozitie.

usa din metal si sticla cu doua parti batante

Profilul metalic ingust pe care il utilizam permite obtinerea unei suprafete vitrate mari.

Usa pe care am realizat-o pentru Ioana face trecerea intre living si hol. In acest fel lumina naturala din sufragerie patrunde si in hol.

Materiale utilizate pentru usa batanta in doua canate:

– profile din otel;

– corniere din metal;

– sticla clara duplex 3.1.3;

– balamale;

– manere.

In funtie de spatiul disponibil, usile noastre pot fi configuarte in functie de specificatiile tale . Ele sunt realizate dupa dimensiunile dorite de tine. De asemenea, tu iti poti alege tipul de deschidere (usa batanta sau glisanta) si dispunerea ochiurilor de geam.

partitii metalice personalizate Metal Creativ

Acest tip de usi din metal si sticla se potrivesc foarte bine in interioare moderne, scandinave sau chiar retro, fara a se limita la amenajarile in stil industrial. Ofera un amestec unic de estetica industriala combinat cu eleganta atemporala.

Multe dintre branduri au anumite standarde in privița dimensiunilor, insa toate usile produse de Metal Creativ sunt confectionate in functie de dimensiunile de care ai nevoie.

Pentru o oferta de pret te rugam sa ne transmiti o cerere pe email la office@metal-creativ.ro.

Detalii tehnice poti obtine de la Andrei, la telefon 0753.124.722.

Inainte de lansarea in productie a unei partitii metalice, clientul primeste spre aprobare schitele de executie.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata