Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa cu sistem glisare tip hambar

O usa cu sistem glisare tip hambar are un stil autentic. Este foarte potrivita pentru a fi utilizata in amenajarile cu influente industriale sau rustice.

Usile sunt parte integranta a oricarui interior si de aceea designul acestora este foarte important. Designerii de interior propun tot mai des usile din metal si sticla ca o solutie moderna de compartimentare a spatiului interior. Acestea se potrivesc unor spatii moderne si dinamice, fiind utilizate atat pentru amenajari rezidentiale, cat si pentru spatiile de birouri.

usa glisanta tip hambar

Materiale utilizate pentru usa cu sistem de glisare tip hambar:

– profil metalic;

baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– sina de glisare cu rotile culisoare.

Fabricata din otel vopsit in camp electrostatic, sina glisanta este robusta si rezistenta. Datorita rulmentilor interiori, usa va glisa usurinta si silentios. Sistemul este prevazut si cu opritori de usa, pentru a preveni deraierea rolelor. De asemenea, setul de sine pentru usi glisante este echipat cu un ghidaj de podea, pentru a stabiliza miscarea usii.

Atunci cand optezi pentru o usa glisanta din metal si sticla, poti alege un:

– sistem de glisare pe langa perete;

– sistem de glisare prin perete (acest sistem de glisare incastrat in perete trebuie luat in calcul de la inceputul constructiei peretelui).

usa cu sistem de glisare tip hambar

Utilizam vopsirea in camp electrostatic, fapt care asigura usilor metalice o durata mare de viata si rezistenta sporita la zagarieturi si lovituri. Un alt avantaj este ca poti opta pentru o gama variata de culori din paletarul RAL K7 Classic.

In materie de sticla, aceasta poate fi transparenta, mata, colorata sau tip oglinda.

Pentru o oferta personalizata de usi metalice cu stistem de glisare tip hambar, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Detalii tehnice poti obtine de la Andrei – Manager productie, la telefon 0753.124.722.

Livram, in toata Romania, usi si pereti despartitori din sticla cu rama metalica realizate la comanda conform specificatiilor tale.

 

 

 

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata