Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa culisanta sticla bucatarie

Cand doriti ca lumina naturala sa va inunde spatiul personal, alegerea este o usa de sticla sau perete despartitor din sticla.

  • Alegere compartimentari cu sticla
  • Avantaje usa sticla / avantaje perete sticla
  • Preturi usi de sticla / preturi pereti despartitori din sticla
  • Modalitate de lucru cu Atelier Metal Creativ
  • Contact pentru oferte personalizate

 

ALEGEREA

In cazul de fata, clientul a dorit o usa care sa separe bucataria de hol. Datorita arhitecturii spatiului, folosirea unei usi opace intre hol si bucatarie ar fi lasat holul intunecos. Singura varianta de iluminare naturala a holului era sa permita luminii sa patrunda dinspre bucatarie.

Pana la alegerea unei usi de sticla, usa de bucatarie clasica a trebuit sa stea mereu deschisa ori lumina aprinsa pe hol. Vizualizand si inspirandu-se din multitudinea de modele prezentate pe site, clientul a decis ca ii place si doreste o separare a spatiului de bucatarie cu usa de sticla.

Pentru economia spatiului, clientul a optat pentru o usa sticla glisanta / culisanta, pe role. Usile de sticla culisante / glisante se utilizeaza, in general, in spatiile in care o usa pe balamale este mai greu de utilizat sau ca si optiune de design/ gusturi.

AVANTAJE

Principalul avantaj al usilor de sticla este faptul ca permite luminii naturale sa patrunda in incaperi.

Usile de sticla si peretii de sticla ofera si un confort psihic celor care folosesc spatiul compartimentat cu sticla. In general spatiile luminate cu lumina naturala transmit o stare de bine.

Un alt avantaj este acela ca Atelier Metal Creativ produce usi sticla si perete despartitori sticla pe profile metalice in stil industrial. Usile si peretii despartitori, realizati de noi, au un aspect estetic placut si aduc un plus de unicitate spatiului unde sunt montate.

Mai jos, prezentam cateva din avantajele utilizarii de usi de sticla si / sau pereti despartitori tip industrial:

Estetic – usile si peretii din sticla stil industrial arata foarte bine

Profil ingust al ochiurilor de geam, de 3 cm, vizual nu iese in evidenta

Culoarea profilului metalic se alege de catre client

Deschiderile pot fi glisante / culisante sau pe balamale / batante

Custom made – executam la comanda usi si pereti despartitori, dupa dimensiunile necesare

Solide – executate cu rame din metal, sistem solid, combinat cu sticla duplex

Intimitate – posibilitate de utilizare de geamuri mate / sablate partial sau total, pentru oferirea unui grad de intimitate

Personalizare ochiuri geam – putem personaliza ochiurile de geam cu sigla, logo-ul, blazonul dumneavoastra

PRET USI STICLA

  • Pentru o oferta de pret usi sticla sau oferta pret perete despartitor sticla, cel mai eficient este sa ne transmiteti o cerere cu dimensiunile si adresa. Cu caracter informativ, pentru a va face o idee de pret, luati in calcul ca pretul porneste de la 350 euro pe metru patrat. Separat se calculeaza transportul si montajul. Costurile legate de transport si montaj difera in functie de marimea proiectului, distanta pana la locul montajului si etajul unde trebuiesc livrate.

Usa de sticla glisanta pe role din imagine a costat 660 euro+tva, fiind parte dintr-o amenajare mai mare.

  • Termen de executie usi si pereti despartitori sticla – in general termenul de executie este situat intre 35-40 zile de la momentul achitarii avansului. Acest termen este valabil pentru luna august 2020.

 

MODALITATE DE LUCRU:

Modalitate de lucru este relativ simpla.

Ne trimiteti pe email office@metal-creativ.ro dimensiunile si din ce material sunt realizati peretii si tavanul pe care se va monta cadrul usii. Tot in acelasi email, precizati culoarea dorita, numarul de ochiuri dorite si sistemul de deschidere, usa glisanta pe role sau usa batanta pe balamale. De asemenea trebuie sa stim localitatea si etajul.

Dupa ce primim aceste detalii suntem in masura sa va trimitem o oferta de pret usi sticla, cu termen de executie.

Urmatorul pas este plata avansului de 60%. Pentru Bucuresti avem posibilitatea sa facem masuratorile exacte sau pentru provincie, la lucrari mai mari. Altfel pentru lucrari mai mici, cum ar fi o singura usa de  sticla, in afara Bucuresti-ului, nu se justifica economic deplasarea. In acest caz, proprietarul va gasi pe cineva care sa ia masurile si sa asigure montajul usii. Livram usi de sticla si pereti despartitori din sticla, in toata Romania.

Dupa masuratori, primiti spre aprobare schita, cu dimensiunile exacte si finale pentru usa de sticla si impartirea ochiurilor. In momentul in care s-au discutat toate detaliile si avem acceptul de schita, usa de sticla se introduce in fabricatie.

Pentru Bucuresti sau proiecte mari in provincie, asiguram transportul si montajul usilor / peretilor confectionati.

 

CONTACT

Pentru o oferta personalizata de compartimentare spatii cu partitii de sticla, va rugam sa ne transmiteti pe email, la office@metal-creativ.ro, detaliile prezentate mai sus. Daca aveti nelamuriri sau aveti nevoie de suport tehnic, il puteti suna pe colegul nostru, Andrei – Manager productie, la telefon 0753.124.722

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata