Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa dressing cu oglinda

Usa dressing cu oglinda realizata, la comanda conform specificatiilor clientului.

Termenul de dressing vine din engleza, de la dressing room. Desemneaza o incapere separata de altele si deseori in apropierea dormitorului sau a baii matrimoniale, unde ne depozitam imbracamintea (si nu numai). De asemenea, este si locul unde ne putem imbraca.

Un dressing elimina dezordinea din dormitor. O organizare mai buna a hainelor se traduce direct intr-o imbunatatire a eficientei atunci cand vine vorba de pregatirea pentru munca sau pentru alte activitati. Asta pentru ca totul este la locul lui si mult mai usor de gasit.

Pentru a oferi hainelor si accesoriilor dumneavoastra mai multa protectie, va sugeram ca dressingul sa aiba usi. Acest lucru contribuie la un aer de organizare generala.

usa glisanta pentru dressing

Este important ca usa dressingului tau sa fie in armonie cu restul dormitorului tau, in ceea ce priveste materialele si schema cromatica.

Detalii usa dressing cu oglinda

Oana are un dressing in care se intra direct din dormitor. Astfel, ea a ales ca in partea din dormitor usa sa aiba oglinda. Pe spate oglinda, partea care se vede din interiorul dressingului, este placata cu tabla neagra o.6 mm.

Usa este formata din doua parti fixe si doua parti glisante. Este realizata dintr-un cadru metalic, confectionat dupa masuratori exacte.

Metalul este un material durabil, care nu cedează cu trecerea timpului.

Dupa partea de manoperizare a usii, aceasta a fost vopsita in camp electrostatic. Culoarea este aleasa de catre fiecare client in parte, din paletarul RAL K7 Classic.

Utilizarea oglinzilor mareste spatiul din punct de vedere vizual. Aceasta reflecta lumina, ceea ce face ca spatiul sa para mai mare.

partitie metalica cu oglinda

Mai jos ai alte doua exemple de usi care inchid un dressing:

Usi glisante cu sticla crizet

Usi batante cu sticla mata

Pentru o oferta de pret, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata