Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa dubla glisanta din metal si sticla

Cu o usa dubla glisanta din metal si sticla am realizat separarea bucatariei de living. O astfel de compartimentare a spatiului este perfecta pentru orice interior modern. Avantajul fata de o usa batanta, care descrie un arc de cerc atunci cand se deschide, este ca uneia cu sistem de glisare ii trebuie doar cativa centimetri patrati de-a lungul peretelui unde este montata.

usa dubla glisanta metal si sticla - 2 parti fixe, 2 glisante

Compartimentarile din metal si sticla sunt foarte apreciate pentru faptul ca permit intrarea luminii naturale in spatiul nou creat, fiind un aspect deloc de neglijat. In acest caz zonele cu functionalitati diferite vor fi bine delimitate vizual.

Materiale utilizate:

profil metalic;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– maner.

maner usa metal si sticla

Recomandam utilizarea geamurilor tip DUPLEX 3.1.3 (sticla 3 mm, folie adeziva incolora 1 mm, sticla 3 mm). Avantajul acestora este ca in cazul spargerii bucatile de sticla raman lipite pe folie si nu cad astfel incat sa provoace accidente.

Deoarece sunt realizate la comanda, usile metalice produse de Metal Creativ sunt adaptate spatiului existent. In cazul de fata usa a trebuit realizata astfel incat sa ocoleasca teava de gaze.

ocolire teava gaz usa metal si sticla

Finaj aplicat usa dubla glisanta:

Pentru toate produsele metalice pe care le realizam utilizam vopsitoria in camp electrostatic conform catalogului RAL K7 Classic.

Plaja de culori din paletarul RAL CLASSIC a evoluat de la 40 la inceput pana la 213 culori astazi, grupate in 9 categorii. Prima cifra identifica culoarea principala iar celelalte 3 definesc nuanta acestei culori.

Cum functioneaza sistemul nostru de ofertare?

Toate usile din metal si sticla pe care le realizam sunt confectionate la comanda.

Ofertele de pret sunt personalizate in functie de urmatoarele detalii (pe care te rugam sa le trimiti pe adresa de email office@metal-creativ.ro):

– dimensiuni gol usa sau perete (inaltime x latime);

–  mod deschidere usi dorit: glisare sau batant;

– localitatea unde se vor monta si etajul.

Dupa ce primim aceste detalii iti vom trimite oferta de pret si termenul de executie.

Usile si peretii despartitori din sticla si metal reprezinta o solutie moderna de compartimentare a spatiului interior. Acestea se preteaza foarte bine pentru: amenajarea de spatii rezidentiale sau de birouri si compartimentarea spatiilor comerciale.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata