Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa dubla glisanta pentru dormitor

Usa dubla glisanta pentru dormitor realizata, la comanda, conform specificatiilor clientilor.

Locuintele moderne incearca sa ofere spatii vitrate cat mai generoase, pentru a asigura iluminarea naturala a spatiului interior, deoarece lumina are rolul de a influenta perceptia individului asupra unui spatiu si capacitatea de a modifica dispozitia oamenilor: te face sa te simti relaxat si in siguranta in propria casa.

usa glisanta doua parti fixe si doua mobile

Pentru dormitor este mai putin utilizata varianta de usi cu rama metalica si sticla clara, din cauza nevoii de intimitate. In cazul de fata dormitorul apartine unui nou-nascut si de aceea comunicarea vizuala cu interiorul camerei este chiar dorita 😊. Ulterior proprietarii au in plan aplicarea unei folii pe geam. De asemenea, o varianta des intalnita in cazul in care partitiile metalice sunt montate in dormitor este montarea unei draperii pe sina in interiorul camerei.

usa culisanta din metal si sticla

Caracteristici usa dubla glisanta pentru dormitor

Deschidere lina

Mecanismul de deschidere lina minimizeaza efortul si zgomotul pentru actionarea usii. Sina de glisare este prevazuta cu amortizoare pentru inchidere. De asemenea, sina de glisare are un capac de mascare. Amortizoarele asigura, usilor glisante, o inchidere usoara si lina.

Ocupa spatiu minim

Subtire, dar rezistenta, ajutandu-va sa maximizati spatiul.

Otelul ofera de trei ori rezistenta aluminiului cu ajutorul unor profile inguste, maximizand spatiul vitrat si lumina.

Posibilitatea de personalizare

Indiferent de spatiu, produsele noastre pot fi configuarte in functie de specificatiile tale (dimensiuni, tipul de deschidere, dispunerea ochiurilor de geam).

detalii partitii metalice

In functie de materialul din care este construit peretele pe care se face prinderea usii glisante se monteaza sau nu o sina de glisare in pardoseala. De aceea aceste aspecte se discuta din faza de concept.

Pentru o oferta personalizata de usi glisante din metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata