Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa dubla glisanta personalizata

Usa dubla glisanta personalizata conform cerintelor clientului nostru. Pentru ca toate proiectele noastre sunt realizate pe comanda, tu iti poti alege sistemul de deschidere dorit, culoarea metalului vopsit in camp electrostatic si tipul de sticla.

Daca iti doresti sa economisesti spatiul intr-un mod elegant, iti recomandam sa iei in considerare incorporarea unei usi glisante din otel si sticla in urmatorul proiect arhitectural sau in planurile de renovare a casei. O astfel de usa te ajuta sa creezi un spatiu dinamic, ajustat in functie de nevoile tale.

La prima vedere usile de interior sunt privite ca niste elemente strict functionale. Realitatea este ca ele au un impact major asupra esteticii unei incaperi.

 

partitie glisanta custom made

In design-ul locuintelor moderne se merge tot mai mult pe spatii vitrate cat mai generoase. Acestea sunt utilizate pentru a asigura iluminarea naturala a spatiului interior. Este dovedit stiintific ca lumina are rolul de a influenta perceptia individului asupra unui spatiu si capacitatea de a modifica in bine dispozitia oamenilor.

Pentru clientul nostru am realizat o usa glisanta formata din doua parti fixe si doua parti glisante. Partile mobile gliseaza stanga/dreapta peste partile fixe

La cererea lui usile au avut doar traverse orizontale, astfel ochiurile de sticla rezultate au fost mai mari.

Materiale utilizate pentru usa dubla glisanta personalizata:

– profile din otel;

corniere metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– manere ingropate;

– sina de glisare cu capac de mascare.

Usa glisanta dormitor

De obicei pentru usile glisante recomandam utilizarea unor manere ingropate. In cazul in care optati pentru manere aplicate trebuie sa luati in calcul ca usile se deschid mai putin pentru ca manerul loveste in partea fiza sau in perete.

Usile glisante sunt prevazute cu amortizoare pentru inchidere care le asigura o inchidere usoara si lina.

Pentru o oferta personalizata de usi glisante personalizate din metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Echipa noastra este experimentata, dedicata clientilor nostri si pasionata de produsele pe care le realizam.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata