Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa glisanta cu sticla mata

Usa glisanta cu sticla mata realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Primele atestari ale unor usi glisante se regasesc in casele romane urmare a descoperirilor arheologice din Pompei. Aceste usi atarnau de tavan, fapt care le permitea sa se miste cu usurinta.

Cand vine vorba de conceptul de usi glisante, cea mai faimoasa utilizare a acestora este, fara indoiala, in Japonia. Structurile traditionale japoneze folosesc usi glisante elegante, care sunt o parte importanta a culturii si istoriei tarii.

usa glisanta cu sticla si rama metalica

Ferestrele si usile cu cadru metalic au aparut pe piata in anii 1880 si au devenit foarte populare in epoca Art Deco.

Functionalitatea, designul si usurinta de manevrare constituie adevarate avantaje atunci cand alegi sa montezi o usa glisanta.

Cel mai adesea, usile glisante sunt fie suspendate de o sina de deasupra acesteia, fie au un sistem de rulare inferior care este montat pe o sina sub usa. De asemenea, uneori usile glisante pot lua si forma unei usi ,,tip buzunar’’ care gliseaza intr-un perete.

Materiale utilizate pentru usa glisanta cu sticla mata:

profile din otel;

– corniere metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– manere;

– sina glisare;

– capac de mascare sina glisanta.

usa glisanta cu sticla opaca

Sticla care poate fi utilizata pentru confectionarea usilor glisante cu rama metalica este de diferite tipuri. Aceasta poate oferi diferite niveluri de transparenta atunci cand proiectati un spatiu, de la sticla opaca pana la sticla translucida.

Vopsirea partii metalice se realizeaza in camp electrostatic, fapt care le asigura o durata mare de viata. Datorita faptului ca usile sunt realizate la comanda, tu iti poti alege culoarea preferata conform paletarului RAL.

Este important de precizat ca acest tip de inchidere nu etanseaza perfect.

Pentru o oferta personalizata de usi glisante din metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata