Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa glisanta din metal si sticla

Te-ai intrebat de ce este atat de apreciata o usa glisanta din metal si sticla atat de proprietarii de case, cat si de cei ai spatiilor pentru birouri?

O astfel de usa reprezinta alternativa ideala pentru delimitarea a doua incaperi mai ales daca dimensiunea spatiului constituie o problema. Avantajul fata de o usa batanta, care descrie un arc de cerc atunci cand se deschide, este ca celei glisante ii trebuie doar cativa centimetri patrati de-a lungul peretelui unde este montata.

usa glisanta la comanda

Sticla folosita in amenajarile interioare ofera un aspect placut incaperilor. Sticla permite filtrarea luminii naturale, ceea ce creeaza impresia de spatiu aerisit. In acelasi timp din combinarea ei cu metalul rezulta un design interior aparte.

Materiale utilizate pentru usa glisanta din metal si sticla:

teava rectangulara 30 x 30 mm;

– profil T 30 mm;

– platbanda 30 mm;

– cornier aluminiu 15 x 15 mm;

– Sticla duplex 3.1.3.

Sticla folosita pentru usile glisante de interior este securizata, pentru a nu pune siguranta celor din jur in pericol.

Dimensiuni de gabarit usa glisanta din metal si sticla:

– inaltime 2660 mm;

– latime 2471 mm.

usa glisanta din metal si sticla

Designerii de interior recomanda partitiile din metal si sticla ca sistem de inchidere a living-ului, pentru a nu bloca complet accesul vizual catre unul dintre spatiile centrale ale locuintei.

Solutia de inchidere trebuie adaptata in functie de spatiul pe care il avem la dispozitie. In acest caz tavanul era din rigips, astfel incat nu am putut monta o sina cu carucioare. In locul acesteia am folosit in partea de sus un Profil U ca sina de ghidare. In partea de jos am prins patru roti de silicon cu diametrul de 40 mm.

Este important de precizat ca acest tip de inchidere este in cea mai mare parte decorativ, deoarece nu creeaza izolatii fonice foarte bune.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata