Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa glisanta din metal turcoaz

Unul dintre clientii nostri a ales sa separe holul de bucatarie cu o usa glisanta din metal turcoaz. Culoarea a fost aleasa astfel incat sa se armornizeze cu restul amenajarii.

O usa din metal si sticla permite luminii naturale sa treaca din bucatarie in hol. Un avantaj considerabil avand in vedere ca in majoritatea apartamentelor holul nu beneficiaza de lumina naturala.

usa glisanta din metal turcoaz

Realizam, la comanda, usi cu rama metalica pentru care va puteti alege:

– dimensiunea si configurarea ochiurilor de geam;

– sistemul de inchidere al usii – usi batante sau glisante;

– manere usa;

– culoarea – partitiile din metal se vopsesc obligatoriu inainte de montaj, astfel incat va puteti alege dupa catalogul RAL culoarea care se potriveste cel mai bine cu restul amenajarii.

Pentru toate usile metalice pe care le producem utilizam vopsitoria in camp electrostatic conform catalogului RAL K7 Classic.

Paleta de culori din catalogul RAL CLASSIC este foarte ofertanta. Aceasta a evoluat de la 40 la inceput pana la 213 culori astazi, grupate in 9 categorii.

Materiale utilizate pentru usa glisanta din metal turcoaz:

profil metalic;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– sina de glisare.

detaliu sistem prindere usa sticla

Sistemul de glisare al acestei usi are carucioarele incorporate in sina (in partea de jos usa este prevazuta cu o mica piesa de ghidaj). O alta varianta pe care o propunem clientilor nostri este sina de glisare cu carucioare tip hambar.

De asemenea, o alta precizare este referitoare la faptul ca sistemele de glisare pe care le realizam se impart in doua categorii: cele care gliseaza pe langa perete sau cele care gliseaza prin perete.

Pentru o oferta personalizata de compartimentare spatii cu partitii de sticla si metal, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Dupa masuratori, vei primi spre aprobare schita, cu dimensiunile finale pentru usa si impartirea ochiurilor de sticla. In momentul in care avem acceptul tau, usa cu rama metalica intra in productie.

Pentru Bucuresti sau proiecte mari in provincie, asiguram transportul si montajul usilor / peretilor confectionati.

Detalii tehnice poti obtine de la Andrei – Manager productie, la telefon 0753.124.722.

Livram, in toata Romania, usi si pereti despartitori din sticla cu rama metalica realizate la comanda conform specificatiilor tale.

 

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata