Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa glisanta din profil metalic tip L

O usa glisanta din profil metalic tip L este perfecta pentru orice interior modern care isi doreste o nota de originalitate.

Ferestrele si usile cu cadru metalic au aparut pe piata in anii 1880 si au devenit foarte populare in epoca Art Deco. Au intrat apoi intr-un con de umbra, iar de cativa ani buni si-au recapatat locul in cadrul amenajarilor interioare.

usa glisanta in stil industrial

Acest tip de ferestre si usi sunt utilizate pentru partitionarea unor spatii moderne si dinamice, atat pentru aplicatii rezidentiale, cat si pentru birouri.

Pe langa aspectul estetic elegant, sunt foarte apreciate pentru faptul ca permit intrarea luminii naturale in spatiul nou creat.

Realizam, la comanda, usi glisante metalice in stil industrial conform specificatiilor tale (dimensiuni, impartirea ochiurilor de geam).

Iti oferim solutii complete (de la schita la implementarea conceptului) pentru locuinte, birouri sau interioare comerciale.

usa glisanta profil meatlic

Usa glisanta din profil metalic tip L, pe care ti-o prezentam, a facut delimitarea intre bucatarie si zona de living.

Materiale utilizate:

– profil metalic tip L 30x45x34 mm;

– profil T 30 mm;

– cornier aluminiu 15 x 15 mm;

– sticla duplex 3.1.3.

Vopsirea elementelor metalice s-a realizat in camp electrostatic, fapt care le asigura o durata mare de viata. Deoarece usile sunt realizate la comanda, tu iti poti alege culoarea preferata conform paletarului RAL.

usa glisanta la comanda

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Proiect realizat alaturi de Lidia Ramniceanu – Interioare Urbane

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata