Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa glisanta in stil industrial

Usa glisanta in stil industrial construita pentru a rezista la testul timpului.

Metalul joaca un rol major in stilul industrial, iar usile interioare din metal apartin in mod inconfundabil acestui stil. Usile cu toc metalic si panouri de sticla sunt elemente care atrag atentia. Astfel de usi sunt o alegere excelenta, deoarece nu blocheaza fluxul de lumina naturala.

usa glisanta in stil industrial

O amenajare interioara inspirata de stilul industrial este caracterizata de simplitate si functionalitate pentru orice incapere. Desi vizibil inca din arhitectura secolului al XVIII-lea, stilul industrial a trecut prin numeroase transformari si adaptari de-a lungul timpului.

Din punct de vedere practic, usile glisante sunt solutia perfecta pentru economisirea spatiului. In timp ce o usa batanta descrie un arc de cerc atunci cand este deschisa, o usa glisanta are nevoie de doar cativa centimetri patrati de-a lungul peretelui unde este montata.

Materiale utilizate pentru usa glisanta in stil industrial:

– profil subtire din otel;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

tabla otel;

– sina de glisare prevazuta cu amortizoare pentru inchidere. De asemenea, sina de glisare are un capac de mascare. Amortizoarele asigura, usilor glisante, o inchidere usoara si lina.

Finisaj usi in stil industrial – vopsirea in camp electrostatic.

usa metal si sticla cu sina de glisare

Indiferent de camera in care sunt montate, usile noastre glisante dau senzatia de spatiu deschis, ocupand in acelasi timp un spatiu minim.

Deoarece sunt realizate la comanda, usile in stil industrial iti ofera o flexibilitate foarte mare de proiectare.

Ofertele de pret pentru usile glisante in stil industrial se realizeaza personalizat. Te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Dupa ce accepti oferta de pret emitem o factura proforma. Urmeaza achitarea avansului de 60%, dupa care echipa noastra se deplaseaza pentru masuratorile finale si stabilirea tuturor detaliilor. Pentru locatiile din afara Bucurestiului exista posibilitatea ca tu sa ne furnizezi dimensiunile exacte.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata