Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa glisanta sticla si metal auriu

Pentru a obtine o compartimentare eleganta a spatiului, clienta noastra a ales o usa glisanta sticla si metal auriu. Aceasta usa separa bucataria de holul locuintei.

Un interior care integreaza elemente aurii este departe de a fi kitsch, daca detaliile sale sunt alese corect. Nuantele metalice aduc un plus de luminozitate intr-un spatiu intunecat si ii dau un aer sofisticat, plin de personalitate.

usa glisanta sticla si metal auriu

Culoarea pentru care a optat clienta noastra este RAL 1036 – Pearl Gold, mai degraba un maro-auriu decat un auriu in sensul clasic.

Am realizat, la comanda, usa glisanta sticla si metal auriu cu o parte fixa si o parte glisanta conform dimensiunilor solicitate.

Profilul metalic din care realizam usile ofera o mare rezistenta in timp intregului sistem de compartimentare.

Pentru toate compartimentarile pe care le producem folosim, ca finisaj, vopsitoria in camp electrostatic conform catalogului RAL K7 Classic.

Plaja de culori din paletarul RAL CLASSIC a evoluat de la 40 la inceput pana la 213 culori astazi, grupate in 9 categorii.

In multe apartamente varianta de iluminare naturala a holului este sa permitem luminii sa patrunda dinspre bucatarie. Usile din sticla cu rama metalica iti ofera aceasta posibilitate.

usa culisanta bucatarie

Usile glisante reprezinta o solutie fiabila pentru aproape orice locuinta. Functionalitatea, designul si usurinta de manevrare constituie adevarate avantaje atunci cand optezi sa montezi niste usi glisante.

De cele mai multe ori, clientii nostri opteaza pentru aceste usi  deoarece se doreste o comunicare fluida intre doua incaperi.

Sistemele de glisare se impart in doua categorii: cele care gliseaza pe langa perete sau cele care gliseaza prin perete.

Detalii oferta usi metal si sticla

Pentru o oferta personalizata de compartimentare spatii cu partitii de sticla si metal, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Avem nevoie de cateva detalii:

  1. dimensiuni gol usa sau perete (inaltime x latime);
  2. mod deschidere usi dorit: glisare sau balamale;
  3. localitatea unde se vor monta si etajul.

Detalii tehnice poti obtine de la Andrei – Manager productie, la telefon 0753.124.722.

Livram, in toata Romania, usi si pereti despartitori din sticla cu rama metalica realizate la comanda conform specificatiilor tale.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata