Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa interior cu supralumina

Usa de interior cu supralumina realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

In termeni tehnici supralumina sau “oberlicht” este un element fix sau mobil care se afla deasupra usii/ferestrei. Se opteaza pentru acest element in cazurile in care inaltimea golului de usa este prea mare.

Acestea sunt detalii tehnice care se stabilesc in functie de fiecare proiect. De obicei, dupa inaltimea de  2200 mm noi recomandam supralumina.

De exemplu, in cazul usii pentru Bogdan golul era de 2700 x 950 mm. Astfel ca optarea pentru supralumina a fost necesara.

Realizam usile de interior din profile de otel sudate, fapt ce le asigura o mare rezistenta. Geamul usii nu este dintr-o singura bucata. Acesta este format din ochiuri individuale de sticla.

maner personalizat usa interior

Materiale utilizate pentru usa interior cu supralumina:

– profil metalic;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

–  manere custom made realizate din platbanda de otel.

Este bine sa ai mai multe tipuri de usi in aceeasi locuinta?

Unul dintre principiile fundamentale ale designului este ceva de care suntem toti constienti – uniformitatea ajuta la crearea unui aspect coeziv. Nu exista nicio indoiala, nu numai ca lucrurile par mai organizate atunci cand se potrivesc, dar arata si mai adaptate estetic cu restul interiorului tau.

Acelasi lucru este valabil si pentru usile noastre de interior. „Desi este in regula sa amesteci stilurile de interior, nu as sfatui sa amesteci stilurile de usi interioare”, spune Amy Youngblood, designer.

​„Este important sa pastrati un stil de consecventa intelept prin elementele de baza arhitecturale din casa. Poate ca nu trebuie neaparat sa aiba exact acelasi design, dar stilul trebuie sa ramana consecvent.

usa interior din metal si sticla

Pentru o oferta personalizata partitii metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Inainte de lansarea in executie a produsului, vei primi schita de executie cu dimensiunile finale si impartirea ochiurilor de geam.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata