Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa interior din sticla si metal

In ultima perioada usile si peretii despartitori din sticla si metal se bucura de o mare popularitate in randul solutiilor moderne de compartimentare a spatiului interior. Printre cele mai utilizate intrebuintari se remarca: amenajarea de spatii rezidentiale sau de birouri si partitiile spatiilor comerciale.

usa interior din sticla si metal

Cristian si-a amenajat in interiorul apartamentului un birou, iar trecerea dintre acesta si hol si-a dorit sa fie facuta de o o usa metalica in stil industrial. Optand pentru aceasta solutie s-a obtinut separarea spatiul profesional de cel privat, mentinand totusi o legatura vizuala intre cele doua.

Usa metalica pe care am realizat-o pentru Cristian are o inaltime de 2000 mm,  o parte fixa cu lungime de 300 mm si o parte batanta cu lungimea de 820 mm.

Pentru confectionarea acestei usi am utilizat urmatoarele materiale:

teava patrata din otel 30 x 30 mm

– profil T otel 30 mm

– platbanda 15 mm

– cornier 15 mm

– sticla duplex 3.1.3.

usa interior stil industrial

O usa cu ochiuri din sticla permite filtrarea luminii naturale si creeaza impresia de spatiu deschis si aerisit, oferind in acelasi timp si un design interior unic.

Din punct de vedere estetic  usile din sticla sunt ideale pentru amenajari minimaliste si elegante.

Toate proiectele de design interior realizate de noi sunt adaptate nevoilor dumneavoastra.

Deoarece sunt produse la comanda, usile metalice de interior realizate de Metal Creativ va dau posibilitatea personalizarii in functie de dimensiunile dorite. De asemenea, puteti opta pentru culoarea preferata din paletarul RAL, iar sticla poate fi transparenta, mata, colorata sau de tip oglinda.

Compartimentarile din sticla si metal pot imparti si decora atat spatiile mici, cat si unele extinse. Ele pot fi folosite in diferite stiluri de interior, de la clasic la contemporan. Aceste compartimentari sunt in cea mai mare parte decorative, deoarece nu creeaza bariere vizuale puternice si nici izolatii fonice foarte bune.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata